Lgs Anket

Açılın ben Rehber Öğretmenim :D Bu yıl taban puanlar yükselecek. İnternette yaptığın puan hesaplamalarında sana verdiği yüzdelik dilimin üzerine +2 veya 2,5 ekleyerek bi sonuca ulaşabilirsin. Geçen yıla göre kolay bir sınav olduğu için üst sıralarda yığılma olacak. Virgüllerle çok şey değişecek bu yıl.
Hocam OBP puanlarında da düşüş olacak diye bir yerden okumuştum da Tercihleri nasıl yapıcaz tercih günü ?

aga matı nası 19/1 yapıp ingilizceden 2 yanlış yaptın XD.

Açılın ben Rehber Öğretmenim :D Bu yıl taban puanlar yükselecek. İnternette yaptığın puan hesaplamalarında sana verdiği yüzdelik dilimin üzerine +2 veya 2,5 ekleyerek bi sonuca ulaşabilirsin. Geçen yıla göre kolay bir sınav olduğu için üst sıralarda yığılma olacak. Virgüllerle çok şey değişecek bu yıl.
hocam çok değil mi ? azalacak diyorlar 475e 2.5 gelmez hocam

arkadaşlar netlerim
tr 18 2
inkılap 10/0
ing 8/2
din 10/10
mat 19/1
fen 19/1
475 geliyor sizce bu sene yüzdelikler ne olur ?
%5'in üstünde kalırsın büyük ihtimalle.
Gayet iyi netlerin. Lisede de derslerini aksatmazsan güzel bir geleceğin olur.

%5'in üstünde kalırsın büyük ihtimalle.
Gayet iyi netlerin. Lisede de derslerini aksatmazsan güzel bir geleceğin olur.
knk %5 benim için facia geçen seneye göre 1000de 3 geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam OBP puanlarında da düşüş olacak diye bir yerden okumuştum da Tercihleri nasıl yapıcaz tercih günü ?
bende öyle biliyorum

@bertoni Ayrıca sonucun gerçekten çok güzel, başarın daim olsun.2-2,5 mevzusu senin biraz daha altında kalan öğrenciler için geçerli. Hedeflediğin lise ucundan gelebilir gibi görünüyor. Benim tahminimce yüzde 1-1,5 aralığında olabilirsin.

%5'in üstü az değil mi ya? ben 3 sene önce
tr 19/0
mat 15/2
inkilap 10/0
din 9/1
ing 10/0
fen 17/2
ile 4.30'dan girdim.

@bertoni Ayrıca sonucun gerçekten çok güzel, başarın daim olsun.2-2,5 mevzusu senin biraz daha altında kalan öğrenciler için geçerli. Hedeflediğin lise ucundan gelebilir gibi görünüyor. Benim tahminimce yüzde 1-1,5 aralığında olabilirsin.
inşallah hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş toksiklik yapma burda konuşuyoruz ayrıca ister olurum ister olmam bune sen karar veremezsin hadi yallah

Evet genel olarak böyle bir düşünce var, pandemi döneminden kaynaklı vs. 30 Haziran'da sonuçla birlikte kılavuzda açıklanacak, heyecanla kontanjanları bekliyorum bende.

Gayet de olabilir dersleri iyi giderse o kadar çok biliyorsan kendin yap tam puan
Doktor olamaz dedim puanı kötü demedim herkesi doktorla karşılaştırılmasından gına geldi her basarili olan doktor olmasi gerekmiyor yada karşılastirilmasi gerekmiyor ztn baya iyi puan yapmış arkadaş yalan yok sadece doktor olayına biraz tepkiliyim eskiden olmuş şeylerden dolayi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri