Lgs Anket

Evet genel olarak böyle bir düşünce var, pandemi döneminden kaynaklı vs. 30 Haziran'da sonuçla birlikte kılavuzda açıklanacak, heyecanla kontanjanları bekliyorum bende.
hocam tercihte yardımcı olursun :D

inşallah hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeş toksiklik yapma burda konuşuyoruz ayrıca ister olurum ister olmam bune sen karar veremezsin hadi yallah
Biride sormuş neden yazdığımı ordan belirttim okursanız sevinirim

Doktor olamaz dedim puanı kötü demedim herkesi doktorla karşılaştırılmasından gına geldi her basarili olan doktor olmasi gerekmiyor yada karşılastirilmasi gerekmiyor ztn baya iyi puan yapmış arkadaş yalan yok sadece doktor olayına biraz tepkiliyim eskiden olmuş şeylerden dolayi
tamam kanka ama olmaz ayrı olma ayrı

Evet genel olarak böyle bir düşünce var, pandemi döneminden kaynaklı vs. 30 Haziran'da sonuçla birlikte kılavuzda açıklanacak, heyecanla kontanjanları bekliyorum bende.
Hocam diyelim bir öğrenci 365-375 arasında bir puan aldı diyelim 380 puanlık bir liseye girebilir mi normal şartlarda ? Kontenjana bağlı diye biliyorum ama

%5'in üstü az değil mi ya? ben 3 sene önce
tr 19/0
mat 15/2
inkilap 10/0
din 9/1
ing 10/0
fen 17/2
ile 4.30'dan girdim.
muhtemelen 2019 sınavından bahsediyorsun. Bu yılın sonuçları ile çok benzerlik gösterecek gibi görünüyor.

muhtemelen 2019 sınavından bahsediyorsun. Bu yılın sonuçları ile çok benzerlik gösterecek gibi görünüyor.
Evet 2019 olması lazım. Türkçeye zor diyorlardı bu sene. diğerleri kolaymış.

Hocam diyelim bir öğrenci 365-375 arasında bir puan aldı diyelim 380 puanlık bir liseye girebilir mi normal şartlarda ? Kontenjana bağlı diye biliyorum ama
dedğin gibi eğer 100 kişilik kontenjanda boşluk varsa girme ihtimali var

Doktor olamaz dedim puanı kötü demedim herkesi doktorla karşılaştırılmasından gına geldi her basarili olan doktor olmasi gerekmiyor yada karşılastirilmasi gerekmiyor ztn baya iyi puan yapmış arkadaş yalan yok sadece doktor olayına biraz tepkiliyim eskiden olmuş şeylerden dolayi
Anladım da isterse olur istemezse olmaz ilerde ne olacağına bağlı isteyen doktor da olur mühendiste olur okul başarısına bağlı işte.

Taban puan her yıl sınav zorluğuna ve o puan aralığında ki yığılmaya göre değişir. Bu sene taban puanlar yükselecek gibi görünüyor. O yüzden maalesef olma ihtimali var diyemeyeceğim.

Evet 2019 olması lazım. Türkçeye zor diyorlardı bu sene. diğerleri kolaymış.
hocam düşecek diyorlar çünkü nüfüs arttı ve çalışan kişi sayısı max 10k onlarda 420-400e yığıldı yukarıları vurmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,210
Üyeler
200,310
Son üye
dmrt

Geri