Neler Yeni

Lgs de Bu liseye girebilir miyim

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı-2021 Yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Mer...png
puanım bu acaba erbakır fen lisesine girebilir miyim bu arada denizlideki adamlara ne yedirip içiriyorlar tr yüzdeliğim 2katı il yüzdeliğim

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Biz nereden bilelim? Kaç kişinin tercih edeceği bize vahiy olarak gelmiyor.
Herhalde bu agresiflik, arkadaş %1 yapıp kendin kötü yaptın diye onu kıskandığın için geliyor?

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhalde bu agresiflik, arkadaş %1 yapıp kendin kötü yaptın diye onu kıskandığın için geliyor?
hocam ben de anlamadım arkadaşı hani forumda daha önce girmiş tecrübeli belki de eğitimci bir vardır diye yazdım anlamadım

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Alıntıyı görüntüle puanım bu acaba erbakır fen lisesine girebilir miyim bu arada denizlideki adamlara ne yedirip içiriyorlar tr yüzdeliğim 2katı il yüzdeliğim
Yüzdelik dilim ve puanın iyi büyük ihtimalle girersin ama biraz kontenjan ve senden önde olup girmek isteyenlere göre değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Google'ladığımda geçen sene %0.57 yüzdelik dilim ile aldıklarını görüyorum. Biraz şansın yardımıyla girebilirsin bence.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,046
İsim
Mert Metshi
Geçen sene %0.57 ile almış bu sene geçen seneye göre daha çok düşük not alan var sanırım %0.63 falan olur yani girebilirsin

Son düzenleme:

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Google'ladığımda geçen sene %0.57 yüzdelik dilim ile aldıklarını görüyorum. Biraz şansın yardımıyla girebilirsin bence.
hocam tam sınırdayım benim 0.55 orası 0.57 o korkuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen sene %0.57 ile almış bu sene daha geçen seneye göre daha çok düşük not alan var sanırım %0.63 falan olur yani girebilirsin
hocam burda denizlide 12600 kişi girecek denmiş bu hesapla ben ilde 142. gibi bir şey oluyorum ama il dışına gidecekler var il dışından gelecekler var ucu ucuna girerim diye düşündüm

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İl yüzdelik dilimi ne acaba?
Bizim zamanımızda yoktu :D

Son düzenleme:

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
İlk yüzdelik dilimi ne acaba?
Bizim zamanımızda yoktu :D
ilk değil hocam o il yani ben denizlideyim kaçıncı oldum denizlide onu gösteriyor bide hocam denizlide hayvan gibi yapmışlar 2 katı il yuzdelik dilim

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ilk değil hocam o il yani ben denizlideyim kaçıncı oldum denizlide onu gösteriyor bide hocam denizlide hayvan gibi yapmışlar 2 katı il yuzdelik dilim
İlk yazmışım pardon il yazacaktım.
Şimdi il yüzdeliğe göre mi giriliyor genel yüzdeliğe mi?
Bizim zamanımızda sadece genel vardı ona göre tercih yapmıştık.
İlinizde genele göre geri kalmışsın, ilinizdeki öğrenciler çalışkan galiba :)

Top Bottom