Herhalde bu agresiflik, arkadaş %1 yapıp kendin kötü yaptın diye onu kıskandığın için geliyor?Biz nereden bilelim? Kaç kişinin tercih edeceği bize vahiy olarak gelmiyor.
hocam ben de anlamadım arkadaşı hani forumda daha önce girmiş tecrübeli belki de eğitimci bir vardır diye yazdım anlamadımHerhalde bu agresiflik, arkadaş %1 yapıp kendin kötü yaptın diye onu kıskandığın için geliyor?
Yüzdelik dilim ve puanın iyi büyük ihtimalle girersin ama biraz kontenjan ve senden önde olup girmek isteyenlere göre değişirAlıntıyı görüntüle puanım bu acaba erbakır fen lisesine girebilir miyim bu arada denizlideki adamlara ne yedirip içiriyorlar tr yüzdeliğim 2katı il yüzdeliğim
hocam tam sınırdayım benim 0.55 orası 0.57 o korkuttuGoogle'ladığımda geçen sene %0.57 yüzdelik dilim ile aldıklarını görüyorum. Biraz şansın yardımıyla girebilirsin bence.
Geçen sene %0.57 ile almış bu sene daha geçen seneye göre daha çok düşük not alan var sanırım %0.63 falan olur yani girebilirsin
ilk değil hocam o il yani ben denizlideyim kaçıncı oldum denizlide onu gösteriyor bide hocam denizlide hayvan gibi yapmışlar 2 katı il yuzdelik dilimİlk yüzdelik dilimi ne acaba?
Bizim zamanımızda yoktu![]()
İlk yazmışım pardon il yazacaktım.ilk değil hocam o il yani ben denizlideyim kaçıncı oldum denizlide onu gösteriyor bide hocam denizlide hayvan gibi yapmışlar 2 katı il yuzdelik dilim