Lgs e girmedim hoca aradı

Liseye gitme sen. İlkokul kaydını yaptır. Türkçeyi öğretsinler sana.
adam ile neden dalga geçiyorsun belliki kendisinin bir rahatsızlığı var veyahutta Türkçesi iyi değil nasıl olurda dalga geçersin ki ama tabii klavye arkasından kolay senin başına gelse böyle bir şey senle dalga geçselee aynı böyle gülebilirmisin yazıklar olsun Türk gençliğinin geldiği son nokta utanıyorum sizden

adam ile neden dalga geçiyorsun belliki kendisinin bir rahatsızlığı var veyahutta Türkçesi iyi değil nasıl olurda dalga geçersin ki ama tabii klavye arkasından kolay senin başına gelse böyle bir şey senle dalga geçselee aynı böyle gülebilirmisin yazıklar olsun Türk gençliğinin geldiği son nokta utanıyorum sizden
AHFJKASGHASJLŞGHAJLŞGBALSJGJLİHGALFİGHASFKLİ Buyur sana da lazım olur.
1626336885310.png

Biraz aklını çalıştır adam klavyeden doğru düzgün yazamıyor.

Yazık özür dileyip af dileneceği yerde hala dalga geçiyor
Kardeşim Türkçe'yi düzügün konuşamama diye bir hastalık mı var Allah aşkına? Herkes düzgünce konuşmalı gelip burda boş boş savunma yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seni raporluyorum eğer devam edersen dava açacağım
Dava aç kanka aynen. Kesin kazanırsın.

Mesajları teker teker okudum ve şunu fark ettim bazı mesajlar hiç anlaşılmıyor ( Türkçe kurallarına uymayabilirsiniz ama en azından anlaşılır yazmaya özen gösterin.).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,977
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri