Neler Yeni

(Lgs) Gitmek İstemediğim okula yerleştirilmişim. (Çözüldü)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben okullar açıkken E devlet üzerinden yapıyordum fakat bu ilk 2 nakil hakkını okula giderek yaptırmıştım. Kendi sitesinden de yapılıyor diye biliyorum(E okulun). Nakiller ne zaman açılıyor onu bilemiyorum ama.
Sonuç ekranında alt kısımda böyle bir tarih var.
20210726_112357.png

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hocam , geri ben ortalamam ile gitmek istiyorum (nakil) ve o okul geçen sene 81 le almış ben ise 93 üm.
Hala çok zor olduğunu söylemem gerek. Siz nakil aldırmaya bakın o zaman.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
Kaç defa nakil deneme şansım var ?
Bu ara tercihlerde 2 tane bundan sonra okul açıldıktan 3 hafta sonra her hafta nakil deneyebilirsin taa ki Ocak ayına kadar. Ocak ayından sonra Şubat'tan itibaren aylık yapabilirsin. (Aylıkta şansın çok çok daha zordur, haftalıkta daha kolaydır ama herkes deneyeceği için 9.sınıfta yığılma olabilir)

Flowed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Ekin Kızıldağ
Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum eğer lgs puanına göre yaptığım 1.tercih gelmezse diye ben 1.tercih dışında diğer 6 tercihi öğretmen öylesine yaptırttı.
geçmiş olsun dostum ben 3 sene önce girdim ben 3 tercih yazdım okul gelmedi açıkta kaldım kısacası sonra tercihler açıldı gittim istediğim okulu yazdım çıktı

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bu sitede bak eğer nakil seçeneği yoksa daha sonra açılacaktır. Tarih doğru olabilir ama açtığı saatler farklı olabiliyor. https://eokulyd.meb.gov.tr
Baktımda şuan yok galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ara tercihlerde 2 tane bundan sonra okul açıldıktan 3 hafta sonra her hafta nakil deneyebilirsin taa ki Ocak ayına kadar. Ocak ayından sonra Şubat'tan itibaren aylık yapabilirsin. (Aylıkta şansın çok çok daha zordur, haftalıkta daha kolaydır ama herkes deneyeceği için 9.sınıfta yığılma olabilir)
Gitmek istediğim okula gidip nakil deneyebiliyormuyum ?

• Beğen

-Yec

80+ Bronze
Baktımda şuan yok galiba.
Ek olarak Mesleki teknik Anadolu'dan anadolu lisesine 9,10,11,12.sınıfta nakil deneyebiliyorken, Anadolu Lisesinden Fen Lisesi'ne 10.sınıfın sonuna kadar, İmam hatipten Anadolu ve Fen Lisesi'ne 10.sınıfın sonuna kadar nakil deneyebilirsin. Aklında bulunsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
geçmiş olsun dostum ben 3 sene önce girdim ben 3 tercih yazdım okul gelmedi açıkta kaldım kısacası sonra tercihler açıldı gittim istediğim okulu yazdım çıktı
İyi kurtulmuşsunuz hocam :) inş bende kurtulurum.

Ek olarak Mesleki teknik Anadolu'dan anadolu lisesine 9,10,11,12.sınıfta nakil deneyebiliyorken, Anadolu Lisesinden Fen Lisesi'ne 10.sınıfın sonuna kadar, İmam hatipten Anadolu ve Fen Lisesi'ne 10.sınıfın sonuna kadar nakil deneyebilirsin. Aklında bulunsun.
Gelen lise sosyal bilimler :(

• Beğen

-Yec

80+ Bronze
İyi kurtulmuşsunuz hocam :) inş bende kurtulurum.

Gelen lise sosyal bilimler :(
Sosyal bilimler hakkında bir bilgim yok. En kötü ihtimal 5 sene okuyacaksın yine serseri okuluna denk gelme de. İstemediğin okulda okumaktan daha kötü bir şey yok maalesef. Bizzat 10.sınıfa geçtim ben yaşıyorum o durumu.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sosyal bilimler hakkında bir bilgim yok. En kötü ihtimal 5 sene okuyacaksın yine serseri okuluna denk gelme de. İstemediğin okulda okumaktan daha kötü bir şey yok maalesef. Bizzat 10.sınıfa geçtim ben yaşıyorum o durumu.
Birde çok uzak başka ilçede. :(

Top Bottom