YiğitAysul
80+ Silver
Nakilden başka bir çareniz yok gibi
Hangi okula gitcem ? Gitmek istediğim okula mı ? Ortaokuluma mı ? Şuan kazandığıma mı ?İsterseniz nakil alabilirsiniz ancak bunu okula gidip bir görüşün yine de.
Nasıl yani ?Tam olarak ne bekliyordun?
Deneyeceğim fakat ben ölsem o okula gidemem. Böyle işinde böyle rehberliğinde , adı tercih uzmanılar bir şey bildikleri yok. Önüne gelen geçen öğretmen oluyor.Nakil deneyin. Olmadı mecbur o okula gideceksiniz. Dönem arası nakillerde var.
Nakil nerden deneniyor ?Beni de 77 ile alan okul 87 ile almamıştı. Nakilde de girememiştim. Nakil dene tutana kadar yapacak bir şey yok.
Sıralama yaparken zaten ilk 1-2 senin sıralamanın üstünde olan 3-5 senin sıralaman ve sonrası altı olarak yazılır.Nasıl yani ?
Torpilliler var senden önce Çünkü kardeşim geçmiş olsun.Beni de 77 ile alan okul 87 ile almamıştı. Nakilde de girememiştim. Nakil dene tutana kadar yapacak bir şey yok.
Ben okullar açıkken E devlet üzerinden yapıyordum fakat bu ilk 2 nakil hakkını okula giderek yaptırmıştım. Kendi sitesinden de yapılıyor diye biliyorum(E okulun). Nakiller ne zaman açılıyor onu bilemiyorum ama.Nakil nerden deneniyor ?
Hocam , geri ben ortalamam ile gitmek istiyorum (nakil) ve o okul geçen sene 81 le almış ben ise 93 üm.Sıralama yaparken zaten ilk 1-2 senin sıralamanın üstünde olan 3-5 senin sıralaman ve sonrası altı olarak yazılır.
Eğer çoook yükseklerde değilse puanınız istediğiniz liseye yerleşme ihtimaliniz çok düşüktür. Sadece siz yaşamıyorsunuz bu durumu sizden önceleri de yaşıyor. 6 yıl olmuş ben gireli benim puanımın 30 puan altındaki lise geldi bana. Senin durumun normal.
720 kişi girdi, 100 kişiye yakın torpil sokmuş herhalde okul. Ne diyeyim Allah belalarını versin. Zaten bu yıl belki meslek lisesine nakil yaptırıp oradan özel okula yüksek burslu bir şekilde girmeyi deneyebilirim.Torpilliler var senden önce Çünkü kardeşim geçmiş olsun.