Neler Yeni

(Lgs) Gitmek İstemediğim okula yerleştirilmişim. (Çözüldü)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sosyal bilimler hakkında bir bilgim yok. En kötü ihtimal 5 sene okuyacaksın yine serseri okuluna denk gelme de. İstemediğin okulda okumaktan daha kötü bir şey yok maalesef. Bizzat 10.sınıfa geçtim ben yaşıyorum o durumu.
hocam birazdan velimle , gitmek istediğim okulu arıyacam. Tanıdık bir rehberlik öğretmeni var (kuzenim) bana gitmek istediğin okulu ara dedi durumu izah et dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah hocam şans bu inşallah kazanırsın istediğin liseyi
Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum eğer lgs puanına göre yaptığım 1.tercih gelmezse diye ben 1.tercih dışında diğer 6 tercihi öğretmen öylesine yaptırttı.
Nakillerde şans denersiniz hocam.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum eğer lgs puanına göre yaptığım 1.tercih gelmezse diye ben 1.tercih dışında diğer 6 tercihi öğretmen öylesine yaptırttı.
Nakillerde şansını ara. Eğer dönem öncesi nakillerde yer bulamazsan dönem içi nakillere bak. Ben ikinci dönemde nakille başka liseye gitmiştim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Nakillerde şansını ara. Eğer dönem öncesi nakillerde yer bulamazsan dönem içi nakillere bak. Ben ikinci dönemde nakille başka liseye gitmiştim.
Yarın nakil yapabilirmiyim ? Gitmek istediğim okulu arayarak veya o okula giderek

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yarın nakil yapabilirmiyim ? Gitmek istediğim okulu arayarak veya o okula giderek
Boş kontenjanlar düzenleniyor, bu cumaya kadar ikinci tercihler alınıyor. Onlarda şansını tekrar deneyebilirsin.
Detaylı bilgi için öğretmenine danışmalısın.
Kaynak: Babam.

m_t_t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Taha Tiryaki
Peki hocam geri nakille ortalama ile gidebilirmiyim. Ben bu çıkan okula gidemem , verim alamam.

Peki ne yaptınız hocam ?
Benim 4. sıraya yazdığım okul aslında 9. yla aynıydı. 4. sıradakinin yabancı dili İngilizce, 9. sıradaki in yabancı dili ise Almanca. Almanca'nın puanı daha düşük ama zaten puanım İngilizceye yetiyordu. Artık Almanca görücez yapacak bir şey yok.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Nakillerde ilk 1'e yazarsın olursa olur olmazsa yapıcak bir şey yok malesef ):

İyide zaten hocanın yaptığı doğru eğer onları yazmazsa okula yerleşemezdin
Klasik mantık bu

Mecburen en az 5 tercih yapmak şart diye biliyorum eğer 15 ten az tercih yaparsan ve okul seni almazsa boşta kaliyorsun Nakillerde Şansını Dene Gidip Nakil olacağın Okul müdürü vs konuş Notlarıni yüksek tutarsan geçiş yapabilirsin

Eğer ki 7. tercihin nitelikli yani puanla alan okulsa normal.

Çünkü sınav puanın en önde oluyor eğer o okula puanın yetiyorsa direkt o okula yerleşiyorsun.

Bana da 9. tercih geldi aslında 4. tercihime de puan yetiyordu ama.

İsterseniz nakil alabilirsiniz ancak bunu okula gidip bir görüşün yine de.

Nakil aldırmayı deneyin..
Üzüldüm :(

Nakilden başka bir çareniz yok gibi

Tam olarak ne bekliyordun?

Nakil deneyin. Olmadı mecbur o okula gideceksiniz. Dönem arası nakillerde var.

Sıralama yaparken zaten ilk 1-2 senin sıralamanın üstünde olan 3-5 senin sıralaman ve sonrası altı olarak yazılır.
Eğer çoook yükseklerde değilse puanınız istediğiniz liseye yerleşme ihtimaliniz çok düşüktür. Sadece siz yaşamıyorsunuz bu durumu sizden önceleri de yaşıyor. 6 yıl olmuş ben gireli benim puanımın 30 puan altındaki lise geldi bana. Senin durumun normal.

Ben okullar açıkken E devlet üzerinden yapıyordum fakat bu ilk 2 nakil hakkını okula giderek yaptırmıştım. Kendi sitesinden de yapılıyor diye biliyorum(E okulun). Nakiller ne zaman açılıyor onu bilemiyorum ama.

LGS puanına göre okul yazdırmış sen not ortalamana göre istiyorsun. Nakillerde dene şansını.

Hala çok zor olduğunu söylemem gerek. Siz nakil aldırmaya bakın o zaman.

geçmiş olsun dostum ben 3 sene önce girdim ben 3 tercih yazdım okul gelmedi açıkta kaldım kısacası sonra tercihler açıldı gittim istediğim okulu yazdım çıktı

inşallah hocam şans bu inşallah kazanırsın istediğin liseyi

Nakillerdr başarılar

Nakillerde şans denersiniz hocam.

Benim 4. sıraya yazdığım okul aslında 9. yla aynıydı. 4. sıradakinin yabancı dili İngilizce, 9. sıradaki in yabancı dili ise Almanca. Almanca'nın puanı daha düşük ama zaten puanım İngilizceye yetiyordu. Artık Almanca görücez yapacak bir şey yok.
Arkadaşlar gitmek istediğim okula nakil olabildim :)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
H.O.

Hocam bende yüzde 85burs veren okula (bahçeşehir koleji) gitmeyip yüzde 50burs veren okula gittim. o.O2
Gazianteptemisin ? Bahçeşehir koleji çok iyi ona neden gitmedin ? Hem daha avantajlı.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Gazianteptemisin ? Bahçeşehir koleji çok iyi ona neden gitmedin ? Hem daha avantajlı.
Ş.urfa. Şanlıurfada LGSde genelde ilk 10 bizim okuldan (Yükseliş koleji)nden çıktı. Çoğunluk Yükselişin Fenini tercih etti. bende Ş.urfa'da ilk 150deyim. bende Yükseliş seçtim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ş.urfa. Şanlıurfada LGSde genelde ilk 10 bizim okuldan (Yükseliş koleji)nden çıktı. Çoğunluk Yükselişin Fenini tercih etti. bende Ş.urfa'da ilk 150deyim. bende Yükseliş seçtim.
Bahçeşehir koleji dediğinde antepte olan değil mi ? Bende antepteyim.

Top Bottom