(Lgs) Gitmek İstemediğim okula yerleştirilmişim. (Çözüldü)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,748
Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum eğer lgs puanına göre yaptığım 1.tercih gelmezse diye ben 1.tercih dışında diğer 6 tercihi öğretmen öylesine yaptırttı.
Yani yapabileceğin bir şey yok nakillerde şans deneyebilirsin ama 5 okul kadar farketmez
1 okul üste gitmek bile zor

Nakillerde ilk 1'e yazarsın olursa olur olmazsa yapıcak bir şey yok malesef ):

İyide zaten hocanın yaptığı doğru eğer onları yazmazsa okula yerleşemezdin
Klasik mantık bu
Ama ben lgs puanıma göre gitmek istediğim okul gelmezse ortalamama göre 1.ye gitmek istiyorum dedim hocaya hocam bu şekilde yapalım dedim :( ortalamam gitmek istediğim okulun geçen seneki kapanışına göre 12 puan yüksek.

Arkadaşlar Yardım edin ya ne yapıcam ya taa 7.tercihim gelmiş (lgs puanına göre) fakat ben ortalamaya göre 1.tercihimi istiyordum eğer lgs puanına göre yaptığım 1.tercih gelmezse diye ben 1.tercih dışında diğer 6 tercihi öğretmen öylesine yaptırttı.
Mecburen en az 5 tercih yapmak şart diye biliyorum eğer 15 ten az tercih yaparsan ve okul seni almazsa boşta kaliyorsun Nakillerde Şansını Dene Gidip Nakil olacağın Okul müdürü vs konuş Notlarıni yüksek tutarsan geçiş yapabilirsin

Ama ben lgs puanıma göre gitmek istediğim okul gelmezse ortalamama göre 1.ye gitmek istiyorum dedim hocaya hocam bu şekilde yapalım dedim :( ortalamam gitmek istediğim okulun geçen seneki kapanışına göre 12 puan yüksek.
Nakil deneyebilirsin galiba

Eğer ki 7. tercihin nitelikli yani puanla alan okulsa normal.

Çünkü sınav puanın en önde oluyor eğer o okula puanın yetiyorsa direkt o okula yerleşiyorsun.

Bana da 9. tercih geldi aslında 4. tercihime de puan yetiyordu ama.

Eğer ki 7. tercihin nitelikli yani puanla alan okulsa normal.

Çünkü sınav puanın en önde oluyor eğer o okula puanın yetiyorsa direkt o okula yerleşiyorsun.
Peki hocam geri nakille ortalama ile gidebilirmiyim. Ben bu çıkan okula gidemem , verim alamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da 9. tercih geldi aslında 4. tercihime de puan yetiyordu ama.
Peki ne yaptınız hocam ?

Nakil aldırmayı deneyin..
Üzüldüm :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,031
Üyeler
174,291
Son üye
eIysioN