(Lgs) Gitmek İstemediğim okula yerleştirilmişim. (Çözüldü)

Nakilden başka bir çareniz yok gibi

Tam olarak ne bekliyordun?

Nakil deneyin. Olmadı mecbur o okula gideceksiniz. Dönem arası nakillerde var.

Tam olarak ne bekliyordun?
Nasıl yani ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nakil deneyin. Olmadı mecbur o okula gideceksiniz. Dönem arası nakillerde var.
Deneyeceğim fakat ben ölsem o okula gidemem. Böyle işinde böyle rehberliğinde , adı tercih uzmanılar bir şey bildikleri yok. Önüne gelen geçen öğretmen oluyor.

Beni de 77 ile alan okul 87 ile almamıştı. Nakilde de girememiştim. Nakil dene tutana kadar yapacak bir şey yok.

Sıralama yaparken zaten ilk 1-2 senin sıralamanın üstünde olan 3-5 senin sıralaman ve sonrası altı olarak yazılır.
Eğer çoook yükseklerde değilse puanınız istediğiniz liseye yerleşme ihtimaliniz çok düşüktür. Sadece siz yaşamıyorsunuz bu durumu sizden önceleri de yaşıyor. 6 yıl olmuş ben gireli benim puanımın 30 puan altındaki lise geldi bana. Senin durumun normal.

Beni de 77 ile alan okul 87 ile almamıştı. Nakilde de girememiştim. Nakil dene tutana kadar yapacak bir şey yok.
Torpilliler var senden önce Çünkü kardeşim geçmiş olsun.

Nakil nerden deneniyor ?
Ben okullar açıkken E devlet üzerinden yapıyordum fakat bu ilk 2 nakil hakkını okula giderek yaptırmıştım. Kendi sitesinden de yapılıyor diye biliyorum(E okulun). Nakiller ne zaman açılıyor onu bilemiyorum ama.

Sıralama yaparken zaten ilk 1-2 senin sıralamanın üstünde olan 3-5 senin sıralaman ve sonrası altı olarak yazılır.
Eğer çoook yükseklerde değilse puanınız istediğiniz liseye yerleşme ihtimaliniz çok düşüktür. Sadece siz yaşamıyorsunuz bu durumu sizden önceleri de yaşıyor. 6 yıl olmuş ben gireli benim puanımın 30 puan altındaki lise geldi bana. Senin durumun normal.
Hocam , geri ben ortalamam ile gitmek istiyorum (nakil) ve o okul geçen sene 81 le almış ben ise 93 üm.

Torpilliler var senden önce Çünkü kardeşim geçmiş olsun.
720 kişi girdi, 100 kişiye yakın torpil sokmuş herhalde okul. Ne diyeyim Allah belalarını versin. Zaten bu yıl belki meslek lisesine nakil yaptırıp oradan özel okula yüksek burslu bir şekilde girmeyi deneyebilirim.

LGS puanına göre okul yazdırmış sen not ortalamana göre istiyorsun. Nakillerde dene şansını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,154
Üyeler
174,316
Son üye
JesraX
Geri