Lgs için ne yapmalıyım

falmeln

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar şuan 13 yaşındayım seneye Lgs var ve Lgs de 500 tam puan istiyorum . 7. Sınıf için konuşacak olursak en son girdiğim deneme sınavında full çektim ve hiçbir konuda eksiğim yok. seneye dershane ye gideceğim. Şimdi ve daha sonra Lgs için ne yapmalıyım ?

Merhabalar şuan 13 yaşındayım seneye Lgs var ve Lgs de 500 tam puan istiyorum . 7. Sınıf için konuşacak olursak en son girdiğim deneme sınavında full çektim ve hiçbir konuda eksiğim yok. seneye dershane ye gideceğim. Şimdi ve daha sonra Lgs için ne yapmalıyım ?
Şimdi yazın ful paragraf çözüp kitap okuyorsun ve matematik başlıyorsun,sonra yaz tatilinde ve okul açıldıktan sonraki 2-3 ay tüm konuları bitirmiş olacaksın, kalan 6 ay sadece ve sadece tekrar -test- deneme, şuan bu sonuçları yapıyorsan 500 puan yapabileceğine inanıyorum

güncel müfredatı bilmemekle birlikte liseden yeni mezun olmanın verdiği yaşlılıkla ki full de çekmedim (0.50 yaptım) olay sadece düzenli ders çalışmak ve bi rutinin olması çok stres yapma çok kasma gerisi geliyor

hayatımdaki en büyük pişmanlığım lgs ye çalışmamaktı

kötü lise geldi bende o liseye gideceğime sanayide mesleğimi öğrenirim dedim ama sanayide ustalar çok kötü davrandığı için açığa geçtim,sonra meb açık lise sınavını iptal etti ve sınıfı atlayamadım seneye 9 u tekrar edeceğim keşke lgs ye çalışsaydım da iyi bir liseye gitseydim bunların hiçbiri yaşanmazdı

Şimdi yazın ful paragraf çözüp kitap okuyorsun ve matematik başlıyorsun,sonra yaz tatilinde ve okul açıldıktan sonraki 2-3 ay tüm konuları bitirmiş olacaksın, kalan 6 ay sadece ve sadece tekrar -test- deneme, şuan bu sonuçları yapıyorsan 500 puan yapabileceğine inanıyorum
Kaç sayfa yeterlidir

lgs ye çalışmak kadar boş bişey yok

Merhabalar şuan 13 yaşındayım seneye Lgs var ve Lgs de 500 tam puan istiyorum . 7. Sınıf için konuşacak olursak en son girdiğim deneme sınavında full çektim ve hiçbir konuda eksiğim yok. seneye dershane ye gideceğim. Şimdi ve daha sonra Lgs için ne yapmalıyım
konular basit fen bilimleri inklapı ingilizce ve din kültürünü ilk dönemden bitirip.Matemetik ve türkçeye ağırlık ver son 3 ay kalıncada konuları tekrar edip branş denemesi ve sinan kuzucu yayınlarının kaynaklarını çöz

Sen çok kitap oku 50 sayfa falan paragrafları eksik etme o zaman iyi puanlar alırsın

konular basit fen bilimleri inklapı ingilizce ve din kültürünü ilk dönemden bitirip.Matemetik ve türkçeye ağırlık ver son 3 ay kalıncada konuları tekrar edip branş denemesi ve sinan kuzucu yayınlarının kaynaklarını çöz
Diğer dersler kolay ama Fen bilimlerinde basınç konu olarak zor, devrelerin de soruları çok zor

Ne bu sizdeki 500 tam puan sevdası. Benim şuan okuduğum 450 puanlık lise il genelindeki tanıdıklardan ve onların tanıdıklarından daha iyi deneme neti vb. sunuyor. Benim gözümde 460 470 sonrası öyle arkadaş ortamı ne bilim performans farkettirmicektir. Bi de liçlenme sebebi olarakta 450 460 puan sonrası biraz şansa kalıyor çünkü o sorudaki bilgin ki bu da soru görmenle alakalı biraz sınav mentalinle alakalı değişiyor. Kısaca 500 tam hiç kolay bişey değil ve bence çekilcek çilede değil.

NOT: Sadece kişisel fikirlerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,584
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri