Lgs için ne yapmamı önerirsiniz?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
genel olarak 450 civarı puan alıyorum denemelerden. hedefim 480-485 puan. şuana kadar 2 test kitabı anca bitirebildim. son 2 yılın çıkmış sorularını vb. çözdüm. bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz?

genel olarak 450 civarı puan alıyorum denemelerden. hedefim 480-485 puan. şuana kadar 2 test kitabı anca bitirebildim. son 2 yılın çıkmış sorularını vb. çözdüm. bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz?
full genel ve brans denemeleri coz tek caren o gibi duruyor

Stres varsa yenmeye bak ben de çok iyi yapardım sınavda stres yaptım 350 puan aldım düz lise de okudum ama şuan iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum yapamazsan dünyanın sonu değil bunun için kendini ikna et ders olarak da konuların bittiyse artık bol deneme çöz halledersin başarılar

Stres varsa yenmeye bak ben de çok iyi yapardım sınavda stres yaptım 350 puan aldım düz lise de okudum ama şuan iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum yapamazsan dünyanın sonu değil bunun için kendini ikna et ders olarak da konuların bittiyse artık bol deneme çöz halledersin başarılar
hocam lise ortamı nasıldı?

hocam lise ortamı nasıldı?
Hocam benim pandemiye denk geldiği için sadece 11 de okula gittim 12 de depremden dolayı gitmedim. Ben kötü bir semtte olduğum için okulda dengim kimse yoktu hep kavgacı serseri tipler vardı. Bu konuda düz lise gerçekten kötü iyi bir lise iyi bir ortam demektir

daha önceki senelerin çıkmışlara da göz at ve deneme çöz ben 487 yapmıştım ama çok zaman geçti çok müfredat değişti o yüzden güncel olanı yakalayıp geleneksel şeylere de dikkat et

son üç denememi oldum 470 puanlarda. 3 gün falan kaldı hayırlısı

Allah bi kapıyı kapatırsa dua et daha hayırlı başka bir kapı açsın... Sen sadece elinden geleni yap, gerisini düşünme.

Ben 2020 2021 de girdigimde 1 ay calisma ile lgs den 227 puan almistim. Cunku hic bir bilgim yoktu su an lgs sorularini ver 250 260 puan alirim.
Allahtan internet isleriyle vb. Ugrasiyorum zamaninda derslerim kotu diye internete acilmistim ilki acilmisim, yoksa 7.ci sinifi sozlulerin fazla olmasina ragmen 82 ortalama alan bir ogrenci olarak su an hic birseye yaramazdim.
son üç denememi oldum 470 puanlarda. 3 gün falan kaldı hayırlısı

Ben 2020 2021 de girdigimde 1 ay calisma ile lgs den 227 puan almistim. Cunku hic bir bilgim yoktu su an lgs sorularini ver 250 260 puan alirim.
Allahtan internet isleriyle vb. Ugrasiyorum zamaninda derslerim kotu diye internete acilmistim ilki acilmisim, yoksa 7.ci sinifi sozlulerin fazla olmasina ragmen 82 ortalama alan bir ogrenci olarak su an hic birseye yaramazdim.
Eee, şimdi ne iş yapıyorsun ki, böyle dedin..? İnternet işleri tam olarak ne ki? Öyle bir yazmışsın ki iyi okumadım, çalışmak daha iyi onun yerine demişsin... Bu mu yani! Biraz aydınlat bizleri...

Eee, şimdi ne iş yapıyorsun ki, böyle dedin..? İnternet işleri tam olarak ne ki? Öyle bir yazmışsın ki iyi okumadım, çalışmak daha iyi onun yerine demişsin... Bu mu yani!
Hayır ben derslerimde iyi biri degildim. Ve yapamayacagimi biliyordum. İnternet isleri ile ugrasiyordum ve simdide ugrasiyorum. Ve internetten para kazanmaya basladim. Cunku derslerim cok kotu

Geri