Gripen 80+ Platinum Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 19,238 En İyi Cevap 7 6 Haziran 2021 #27 SanalDonanım yazmış: Siz çalıştınız mı? Devamı için tıklayın... Çalıştım tabi ki!
Capgras 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 759 Dahası Reaksiyon skoru 377 İsim Capgras 6 Haziran 2021 #28 SanalDonanım yazmış: Arkadaşlar normalde LGS'den önce hiç kafaya takmazdım böyle şeyleri... AMA! bugn LGS'den sonra cevapları hocalar atmaya başladı bende kitapçığı hatırlamıyorum hangileri işaretledim diye OBP ile fln girerim diyodum ama acayip bir korku sardı beni Devamı için tıklayın... Gram takma hayatını öyle abartılacak kadar değiştirecek bir olay değil. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Haziran 2021 SanalDonanım yazmış: Siz çalıştınız mı? Devamı için tıklayın... Gram çalışmadım.
SanalDonanım yazmış: Arkadaşlar normalde LGS'den önce hiç kafaya takmazdım böyle şeyleri... AMA! bugn LGS'den sonra cevapları hocalar atmaya başladı bende kitapçığı hatırlamıyorum hangileri işaretledim diye OBP ile fln girerim diyodum ama acayip bir korku sardı beni Devamı için tıklayın... Gram takma hayatını öyle abartılacak kadar değiştirecek bir olay değil. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Haziran 2021 SanalDonanım yazmış: Siz çalıştınız mı? Devamı için tıklayın... Gram çalışmadım.