sallama sakın, puanını alt üst eder. zaten sınavdaki 5-6 soru herkesin yapabileceği bir seviyede soruları oku yaparsın illahaki birazınıknk şık sallama taktiği kullansam olurmu sence 5 soru yapsam mesela d yada c hangisini daha az işaretlediysem onusalliym
neden knk mesela geçen sene 5-6 tane d yada c şıkkı çıkmış işe yaramazmı sencesallama sakın, puanını alt üst eder. zaten sınavdaki 5-6 soru herkesin yapabileceği bir seviyede soruları oku yaparsın illahaki birazını
son iki senedir tüm şıklardan 5-5-5-5 şekilde çıktı fakat bir soruyu doğru tutturma olasılığın 1/4. 20 sorudan 5 doğru 15 yanlış yapsan 3 yanlış bir doğruyu götürüyor yani boşa, en iyisi sadece soruları oku yapabileceğini düşündüklerini yapmaya çalışneden knk mesela geçen sene 5-6 tane d yada c şıkkı çıkmış işe yaramazmı sence
knk yok mesela 2 a 2b 1c çıktı ya kalan hepsini d yapim diyorum zaten 5 ben yapsam 15 öyle sallasam 4 tane tutsa 9 doğru 11 yanlış olsa bile bana 0.33 puan kazandırırson iki senedir tüm şıklardan 5-5-5-5 şekilde çıktı fakat bir soruyu doğru tutturma olasılığın 1/4. 20 sorudan 5 doğru 15 yanlış yapsan 3 yanlış bir doğruyu götürüyor yani boşa, en iyisi sadece soruları oku yapabileceğini düşündüklerini yapmaya çalış