Neler Yeni

LGS matematik net nasıl arttırılır ?

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Merhaba 8. sınıfa gidiyorum, denemelerde genellikle matematikten 5-10 arası netim çıkıyor ve bir türlü arttıramadım. Nasıl arttırabilirim zor kaynaklarımda genelde çok boşum çıkıyor ve öncelikle YouTube'da videolu çözümleri oluyor kitapların tamamen 1 ünitesinin onları izleyip sonra test kitabını çözmeye başlamak yapamadıklarımın videosunu tekrar izlemek mantıklı mı? LGS'ye giren arkadaşlar siz nasıl geliştirdiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Çalışmaktan başka öneri verecek yoktur sanırım.
Konu bilgisi olmadan zor kaynaklara yönelmek aşırı saçma. Konuyu öğren, kolaydan zora doğru çöz. Temeli olmayan bina yapıyor gibisin.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Zor alma o zaman, orta seviyeden başla yavaş yavaş arttır.
Bizim sınıfta da vardı direk zor alıp yapamıyorlardı, orta seviye aldım diye benle dalga geçen bile vardı :D Benle aşağı yukarı aynı puanı aldılar zaten.
Anlamıyorum bu kişileri.

berke0kxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke ertürk
Merhaba 8. sınıfa gidiyorum, denemelerde genellikle matematikten 5-10 arası netim çıkıyor ve bir türlü arttıramadım. Nasıl arttırabilirim zor kaynaklarımda genelde çok boşum çıkıyor ve öncelikle YouTube'da videolu çözümleri oluyor kitapların tamamen 1 ünitesinin onları izleyip sonra test kitabını çözmeye başlamak yapamadıklarımın videosunu tekrar izlemek mantıklı mı? LGS'ye giren arkadaşlar siz nasıl geliştirdiniz yardımcı olursanız sevinirim.
okuma knk

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalışmaktan başka öneri verecek yoktur sanırım.
Konu bilgisi olmadan zor kaynaklara yönelmek aşırı saçma. Konuyu öğren, kolaydan zora doğru çöz. Temeli olmayan bina yapıyor gibisin.
Temelim var konularla alakalı her şeyi biliyorum fakat kolay kaynaklardan çözünce çok kolay zorlardan çözünce çok zor geliyor.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Temelim var konularla alakalı her şeyi biliyorum fakat kolay kaynaklardan çözünce çok kolay zorlardan çözünce çok zor geliyor.
Matematiğin mantığı çok soru tarzı görmektir. Direkt olarak zordan başlarsan tabii ki full boş bırakırsın. Kolayı çözdüysen orta seviye bir kaynak temin edip oradan çözeceksin.

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zor alma o zaman, orta seviyeden başla yavaş yavaş arttır.
Bizim sınıfta da vardı direk zor alıp yapamıyorlardı, orta seviye aldım diye benle dalga geçen bile vardı :D Benle aşağı yukarı aynı puanı aldılar zaten.
Anlamıyorum bu kişileri.
Reis kolay-orta seviyelerde çözerken gerçekten boşa çalışıyormuş gibi hissediyorum çünkü yapabildiğim sorular o yüzden zora yöneldim zorlarda biraz fazla zor geldi . :D

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Blackberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Küçük
Soru çözümü videosu izlemelisin. Mantığını geliştirmeli, geniş düşünmelisin.

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Ortalarda genelde 15 soruda 2-3 boş oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okyanus master , gama fenomen b felan var. Bazı kişilerin önerisiyle aldım fakat şu an için pek uygun değilmiş.Aklımda youtubeden bu kitabın örneğin kareköklü ifadeler soru çözümünü izleyip bütün ünitenin ondan sonra kendim çözmeye çalışmak var mantıklı mı sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom