Lgs ye etmez , adrese dayalıya etkiler 6, 7,8 ortalaması alınıryazılı haftası başlıyor ve şu soruyu merak ediyorum 8. sınıf not ortalaması lgs puanıma, yüzdelik dilimime etki eder mi ederse ne kadarlık bi etkisi var?
yani kafamdaki soru şu istediğim fen lisesi yüzde ikilik dilimle alıyor ben lgs de yüzde ikiye girip de ortalamadan dolayı sıkıntı yaşar mıyım?Puanına bir etkisi olmaz,Yerel Yerleştirmede gerekir ama ortaokul diploma ortalaman etki eder.
tamamdır teşekkürlerBaşka biriyle aynı puanda kalırsan senin dönem sonu ortalaman o çocuğa göre yüksekse öncelik sana geçiyor.
buna etki edenler, spor aktiviteleri okul içi aktiviteleride giriyor mu peki?Başka biriyle aynı puanda kalırsan senin dönem sonu ortalaman o çocuğa göre yüksekse öncelik sana geçiyor.
hayırtamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
buna etki edenler, spor aktiviteleri okul içi aktiviteleride giriyor mu peki?
Nereye hayır. Onlarda dahil.hayır
Okul içini bilmiyorum da. Spor aktiviteleri dahil.Nereye hayır. Onlarda dahil.
ya o aşırı düşük bir ihtimal için koyulmuş B planları aynı yüzdelik dilimdeyse ve okulda 1 kişilik yer kaldıysa ilk ortalamaya bakılıyor dediğin gibi ama ortalama da aynıysa (aşırı düşük ihtimal) diğer aktivitelere bakılırNereye hayır. Onlarda dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okul içini bilmiyorum da. Spor aktiviteleri dahil.
Hoc etmiyor ama 5 6 7 8de spor musabakalina gittiysen lisansın varsa 1 2 puan veriyor be onun sayesinde nitelikli okula gittimyazılı haftası başlıyor ve şu soruyu merak ediyorum 8. sınıf not ortalaması lgs puanıma, yüzdelik dilimime etki eder mi ederse ne kadarlık bi etkisi var?
OBS (ortaokul başarı puanı) ve devamsızlık bilgilerin lgs puanını yükseltemez yerel okullara yerleşmeni sağlar yane fen lisesine giremezsin sadece OBS ile ama bir okula girme şansını arttırır.yazılı haftası başlıyor ve şu soruyu merak ediyorum 8. sınıf not ortalaması lgs puanıma, yüzdelik dilimime etki eder mi ederse ne kadarlık bi etkisi var?