Niye noldu ki ?Bu ne olum puanlar ve yüzdelikler de hata var galiba.
Niye noldu ki ?Bu ne olum puanlar ve yüzdelikler de hata var galiba.
Çok orantısız.Niye noldu ki ?
Dostum ben de geçen sene girdim ve esenyurtta yaşıyorum nerede oturuyorsun?Maalesef İstanbul/Esenyurt'ta oturuyorum ve puanım yettiği AL yoktu.
Benimde kardeşimin gitti çocuk bazen geceliyordu sabahlara kadar çalışıp günde 8-9 saat çalışıyordu fakat sadece %19'luk dilime girebildi çok üzgün o üzgün olunca bende üzüldüm şimdi moralini yerine getirmeye çalışıyorumEvet kitapçığa göre 486 alıyordum. Yaptığım kaydırmadan dolayı 372 aldım :/
Tr den 3 yanlışım mattan 7 doğru 9 yanlış 4 boşum fln var bayağı değişik şeyler oldu. Çalışmalarım çöpe gitti:
Deli gibi çalıştım dershaneye gittim dershanede derece yaptim cok iyiydim son 2 ayda biraz saldim bide heycan yapinca 378 paun %12 yüzdelik dilim boyle isin ta icine yaHerkes yazsın bakalım
Star Towers tarafında oturuyorum.Dostum ben de geçen sene girdim ve esenyurtta yaşıyorum nerede oturuyorsun?
Benim burda hiç arkadaşım yok da![]()
Anladım dostum baya uzakmışsın.Star Towers tarafında oturuyorum.
Dostum sakin olbnde baya çalıştım ama bu a****na ko***duğumun sistemi beni bitirdi
%24
340
Forumda ne kadar çok 8.sınıf varmış bende seneye inş kaxandığım üniyi yazıcamHerkes yazsın bakalım