- En İyi Cevap
- 26
Raporladım, ceza aldı.Dostum sakin ol
Yorumu da silindi.
Kafam rahat.
Raporladım, ceza aldı.Dostum sakin ol
Gördüğüm en haklı yorum ben sınava geçen sene girdim açık konuşmak gerekirse hiç çalışmamıştım Fende 16 netim Türkçede 17 netim vardı diğer 10 soruluk derslerde iyi gelmişti fakat matematikten 3 net çıkıncaBen ilk sene girdim, yüzdelik dilimim %2 idi.
Bu sene kuzenim girmiş, yanlışlarımız aynı benden sadece 2 boş az yapmış.
Yüzdelik dilimi ise %0.75 bu sene ilk sene kadar olmasa da yine puanlar garip.
İlk sene 18 kişi full yapmıştı bu sene 180 kişi full yapmış.
Sonuç olarak matematiğin iyiyse kazanıyorsun, saçma bir sistem.
Standart Sapma çok garip olay, bence olmamalı.
Forumda böylelerine yer verilmemeli kalite yüksek tutulmalıRaporladım, ceza aldı.
Yorumu da silindi.
Kafam rahat.
Sadece matematiğe çalışsam başaracağımı anladıktan sonra baya pişman olmuştumGördüğüm en haklı yorum ben sınava geçen sene girdim açık konuşmak gerekirse hiç çalışmamıştım Fende 16 netim Türkçede 17 netim vardı diğer 10 soruluk derslerde iyi gelmişti fakat matematikten 3 net çıkınca
Bende okyanusun denemesinden fln 490+ çekiyordum hep. Sınav çok ayrı. Benim boşum yoktu matematikte boşum da varmış. Keşke o son saniyelerde soru çözeceğime kontrol etseymişim. Eşşek kafam benim ***** kafam.Benimde kardeşimin gitti çocuk bazen geceliyordu sabahlara kadar çalışıp günde 8-9 saat çalışıyordu fakat sadece %19'luk dilime girebildi çok üzgün o üzgün olunca bende üzüldüm şimdi moralini yerine getirmeye çalışıyorum
(Bu arada denemlerde falan 485-490 yapan birisiydi onun için çok üzülüyorum)
Matematiğim üst düzey kaydırdığım için çöp oldu tüm sınavım. Eşek kafam benim ***** kafam.Ben ilk sene girdim, yüzdelik dilimim %2 idi.
Kaç mat netiniz vardı hocam ben geçen sene 445 puan ile 5.15 teydimde414 5.56 benden daha çok çalışan arkadaşlarım benden düşük aldı panik ve stresi iyi yönetmek lazım
11 doğru 6 yanlışım vardı ama çözdüğüm dnemelerde matta genelde 17 nin altına düşmüyordumKaç mat netiniz vardı hocam ben geçen sene 445 puan ile 5.15 teydimde
Hocam biz bordobereliyiz ozm 2019 lgs girenler toplanın baskına gidiyoruz11 doğru 6 yanlışım vardı ama çözdüğüm dnemelerde matta genelde 17 nin altına düşmüyordum
Bu sene basit yaptıkları için öyle oldu.Ben ilk sene girdim, yüzdelik dilimim %2 idi.