Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Niye noldu ki ?Bu ne olum puanlar ve yüzdelikler de hata var galiba.
Niye noldu ki ?Bu ne olum puanlar ve yüzdelikler de hata var galiba.
Çok orantısız.Niye noldu ki ?
Dostum ben de geçen sene girdim ve esenyurtta yaşıyorum nerede oturuyorsun?Maalesef İstanbul/Esenyurt'ta oturuyorum ve puanım yettiği AL yoktu.
Benimde kardeşimin gitti çocuk bazen geceliyordu sabahlara kadar çalışıp günde 8-9 saat çalışıyordu fakat sadece %19'luk dilime girebildi çok üzgün o üzgün olunca bende üzüldüm şimdi moralini yerine getirmeye çalışıyorumEvet kitapçığa göre 486 alıyordum. Yaptığım kaydırmadan dolayı 372 aldım :/
Tr den 3 yanlışım mattan 7 doğru 9 yanlış 4 boşum fln var bayağı değişik şeyler oldu. Çalışmalarım çöpe gitti:
Deli gibi çalıştım dershaneye gittim dershanede derece yaptim cok iyiydim son 2 ayda biraz saldim bide heycan yapinca 378 paun %12 yüzdelik dilim boyle isin ta icine yaHerkes yazsın bakalım
Star Towers tarafında oturuyorum.Dostum ben de geçen sene girdim ve esenyurtta yaşıyorum nerede oturuyorsun?
Benim burda hiç arkadaşım yok da
Anladım dostum baya uzakmışsın.Star Towers tarafında oturuyorum.
Dostum sakin olbnde baya çalıştım ama bu a****na ko***duğumun sistemi beni bitirdi
%24
340
Forumda ne kadar çok 8.sınıf varmış bende seneye inş kaxandığım üniyi yazıcamHerkes yazsın bakalım