LGS Tercih

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Talihsiz bir olay oldu 486 alıyordum kitapçıpıma göre kaydırıp 380 aldım ve %12’ye girdim. Tercih olaylarını bilmiyorum ne yapmalıyım? Mamak’ta oturuyorum ama başka yerlerdeki liselere gidebilirim sınavsız alan güzel ANADOLU LİSESİ öneriniz var mıdır?

Mesleki ve teknik liselerin teknik kısımına gidebilirsin orası puanla alıyor ve senin gibi puan almış insanlar var istersen yazılım okuyabilirsin.
Sınavsız anadolu liseleri zaten direkt düz lise :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yerlerdeki düz anadoluya gidemezsin o adrese dayalı maalesef :(.

Mesleki ve teknik liselerin teknik kısımına gidebilirsin orası puanla alıyor ve senin gibi puan almış insanlar var istersen yazılım okuyabilirsin.
Sınavsız anadolu liseleri zaten direkt düz lise :).

Başka yerlerdeki düz anadoluya gidemezsin o adrese dayalı maalesef :(.
Adres aldıracağım dostum zaten taşınmayı düşünüyorduk bu sayede hem taşınacağız hemde liseye gireceğim. Sen yine de önerini yap.

Dostum aile imkan yetiyorsa özel Anadolu'ya git eğer gerçekten 480 almışsan zaten boş biri değilsindir. Ben bu sene üniversite sınavına girdim lisenin pek önemi yok rahat ortamı güzel bir yere git. İyi çalışırsan bu talihsizliği en iyi şekilde örtersin.

Dostum aile imkan yetiyorsa özel Anadolu'ya git eğer gerçekten 480 almışsan zaten boş biri değilsindir. Ben bu sene üniversite sınavına girdim lisenin pek önemi yok rahat ortamı güzel bir yere git. İyi çalışırsan bu talihsizliği en iyi şekilde örtersin.
Ben en kötü liseye girsem bile iyi yapacağıma %100 eminim lakin girmek istemiyorum. Durumumuz var Allaha çok şükürler olsun ama borç çok daha fazla borçlandırmak istemiyorum ailemi. Ne yapmalıyım?

Talihsiz bir olay oldu 486 alıyordum kitapçıpıma göre kaydırıp 380 aldım ve %12’ye girdim. Tercih olaylarını bilmiyorum ne yapmalıyım? Mamak’ta oturuyorum ama başka yerlerdeki liselere gidebilirim sınavsız alan güzel ANADOLU LİSESİ öneriniz var mıdır?
Hasanoğlanda yeni bir lise yapıldı Anadolu Lisesiydi daha geçen yıl bitti inşası ona bir bak derim. Bende Dikmendeyim ve senden 1 yaş büyüğüm bu arada.

Hasanoğlanı biliyorsundur zaten Elmadağya bağlandı.

Ben en kötü liseye girsem bile iyi yapacağıma %100 eminim lakin girmek istemiyorum. Durumumuz var Allaha çok şükürler olsun ama borç çok daha fazla borçlandırmak istemiyorum ailemi. Ne yapmalıyım?
Ortamı insanları iyi olan bir liseye gir pek bilgim yok Ankara ile ilgili eğitimi de dert etme bir dershanenin bursluluk sınavına çalışıp ucuza gidersin sen canını sıkma bu dediğimi üni sınavına girdiğinde anlayacaksın lise o kadar önemli değil. Rahat edebileceğin bir yere gir.

Hasanoğlanda yeni bir lise yapıldı Anadolu Lisesiydi daha geçen yıl bitti inşası ona bir bak derim. Bende Dikmendeyim ve senden 1 yaş büyüğüm bu arada.

Hasanoğlanı biliyorsundur zaten Elmadağya bağlandı.

Son düzenleme:
3 yıldır lise okuyan biri olarak söylüyorum
Lisen çok kötü olmadığı sürece senin üni sınavına pek katkısı olmuyor
Sana tavsiyem ulaşımı rahat çevresinin güzel internet yorumlarının güzel olduğu puanının yettiği yakında bir liseye ya da düz lisye gitmeni öneririm.

3 yıldır lise okuyan biri olarak söylüyorum
Lisen çok kötü olmadığı sürece senin üni sınavına pek katkısı olmuyor
Sana tavsiyem ulaşımı rahat çevresinin güzel internet yorumlarının güzel olduğu puanının yettiği yakında bir liseye ya da düz lisye gitmeni öneririm.
Bana eğitimi önemli değil zaten ortam çok önemli. Ben kendim çalışıyorum zaten o sıkıntı değil ama bi meslekte okumak var bi anadoluda okumak var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,696
Üyeler
187,382
Son üye
RegU
Geri