Neler Yeni

LGS ve YKS'nin Yapılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

T.P.G.

80+ Titanium
O iş öyle olmaz o kadar ertelenemez düzeni bozar bir sene üniversitelerden mezun veremez diğer sene de aşırı yoğunluk olur kontenjanlar zaten kısıtlı malesef dediğiniz şeyin mümkünatı yok. Ayrıca sınava girecek kardeşlerimize haftalardır sokağa çıkma yasağı vardı yani temizler yüzde 99.999u ayrıca Covid-19 gençler üzerinde yaşlılar üzerinde olduğu kadar etkili değil. Müsterih olun 30 kişilik sınıflarda gerekirse 10 gerekirse 5 kişi girer bu işi çözerler. Siz bunu kafanıza takmayın ve hayatınızı belirleyecek sınava odaklanın derim. Saygılar
Ben sınava girmeyecegim ben o faslı ilk LGS ye girenlerden olduğum icin atlatalı oluyor bayagi :D. Peki ya gençlerden bir tanesine dışarı çıķip ebeveyninden bulaşsa sonra girse sınava oradakilere bulaştırsa ohoo. Bu is gider ama dediğiniz gibi bu sene yapılmak zorunda.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben sınava girmeyecegim ben o faslı ilk LGS ye girenlerden olduğum icin atlatalı oluyor bayagi :D. Peki ya gençlerden bir tanesine dışarı çıķip ebeveyninden bulaşsa sonra girse sınava oradakilere bulaştırsa ohoo. Bu is gider ama dediğiniz gibi bu sene yapılmak zorunda.
Kesinlikle bu seçenek var. Biz burada bunu düşünüyor isek devlet büyüklerinin de düşündüğüne eminim özellikle hükümet değil devlet diyorum bu arada. Devlet aklı onu düşünür bence ve hemen ardında filyasyon çalışmaları başlar lakin inşallah böyle bir şey gerçekleşmez mecburiyet insana bazen böyle şeyler yaptırabiliyor

jouly

80+ Bronze
Ben ilk girenlerdenim zaten :D. LGS gibi bir derdim yok Allah'a şükür ama bu sene girecekler için endişelenmeye başladım dünkü vaka sayısından sonra.
bende 10.sınıf sorumluluk vermem lazım 22-30 haziran arası dediler ama gitmem aga kaç tane virüs vakası çıktı öyle işmi olur okul açılınca veririz hepsini

YASOGRALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yasin emre ovalı
Yapılmasını kesinlikle yanlış buluyorum.
Ülkemizde her ne kadar iyiye gidilsede, 2.5 milyon öğrenci ve ailelerini riske atmak çok saçma.
Sınavı tecrübe eden arkadaşlar bilir o günün kalabalığını,yoğunluğunu.
2.Dalganın başlangıcı için mükemmel ortam.

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
Bende LGS'ye gireceğim ama şunu belirteyim çok fazla kişi saldı 2 sınıfı birleşitirip uzaktan eğitimler yapıldı ama 15 20 kişiyi zor geçtiler yani zaten iyi yerlere gidecekler daha iyi yerlere gidecekler ancak interneti olduğu halde gelmeyen çok kişi var dersi trolleyen dersten çıkıp oyuna giren denemeye girmeyen baya kişi var çalışanlar baya azınlık.
Tabi okul varken de çalışmıyorlardı ancak biraz bir şeyler duyuyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca bende sınavın ertelenmesinden yanayım

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bu bir süreç ve sürecin işlemesi öğrencilerin okullara yerleşmesi gerekiyor. Riskli ama tedbirli olacaklardır. Milyonlarca gencin hakkına giremezler. Buna kimse izin vermez.

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
Bu bir süreç ve sürecin işlemesi öğrencilerin okullara yerleşmesi gerekiyor. Riskli ama tedbirli olacaklardır. Milyonlarca gencin hakkına giremezler. Buna kimse izin vermez.
Burası Türkiye Dostum en başta kim varsa sadece o konuşur diğerlerinin dediği önemsenmez

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Burası Türkiye Dostum en başta kim varsa sadece o konuşur diğerlerinin dediği önemsenmez
Bilemiyorum ancak sürecin işlemesi gayet normal. Yanlış anlaşılmasın kimsenin canının yanmasını istemem. Ancak ilerlemesi gerekiyor.

RmzDayi

80+ Silver
Arkadaşlar dün 780 lere düşen vaka sayısı 1500 leri buldu ve LGS ile YKS ye girecek milyonlarca kişi risk altına sokuluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili? 2. Dalga gelecek hissi var icimde bu sınavlardan sonra.

Ve hala yapılmak isteniyor en azından Temmuz a ertelenirse belki daha iyi olabilir. Ya da Ağustos falan. Yoksa ciddi sonuçları olacaktır bu işin.

Bu sınavlara girecekler kesinlikle kankalarınıza bile yaklaşmayın bu iş şakaya gelmez!

bu saatten sonra ertelemek daha çok sorun oluşturacaktır.
yapılsın ve bitsin, ve birçok kişi bu sene tercih yapmayacak. Avantaj mı dezavantaj mı tartışılır

HumanvVol2

80+ Bronze
mecliste ertelenmesi sunulmuş reddedilmiş millet sınavdan yüksek aldım diye sevinirken kendini ya hastanede yada tabutta bulucak

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Eğer erteleme olursa gerçekten hakkını vererek çalışanların emekleri çöp olur. Gerekli tedbirler alındıktan sonra yapılmalı. Ertelenmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Ama vakalar ani ve aşırı bir artış gösterirse ertelemekten başka çare kalmaz zaten orası ayrı.

T.P.G.

80+ Titanium
Eğer erteleme olursa gerçekten hakkını vererek çalışanların emekleri çöp olur. Gerekli tedbirler alındıktan sonra yapılmalı. Ertelenmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Ama vakalar ani ve aşırı bir artış gösterirse ertelemekten başka çare kalmaz zaten orası ayrı.
Gösterdi zaten 900 lerde gezen vaka 1500 leri görüyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Gösterdi zaten 900 lerde gezen vaka 1500 leri görüyor.
Biliyorum kanki. Ama bence hala fazla bir rakam değil. Herkes umursamadan sokaklarda geziyor ve devlet ses çıkarmıyorken hakkını vererek çalışanların emekleri çöpe atılamaz. Eğer vaka yükseliyor diye sınav ertelenecekse sınava kadar yasak yapılsın gerekirse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom