Mazening
80+
Dahası
ya nasıl bulunmuyor saçmalıyorsun bilmeden yazmayın!Hayır öyle bir şansın bulunmuyor dostum.
ya nasıl bulunmuyor saçmalıyorsun bilmeden yazmayın!Hayır öyle bir şansın bulunmuyor dostum.
Hocam arkadaş tekrar 10 tane merkezi 5 tane yerel 5 tane pansiyonlu okul tercihinde bulunmak istediğini kastetti sizin dediğiniz nakil.ya nasıl bulunmuyor saçmalıyorsun bilmeden yazmayın!
Alıntıyı görüntüle
he anladım. benim anladığım ilk tercihini tekrar denicek fln. kb.Hocam arkadaş tekrar 10 tane merkezi 5 tane yerel 5 tane pansiyonlu okul tercihinde bulunmak istediğini kastetti sizin dediğiniz nakil.
Adam bunu sormamıştı ama...Ben lgsye girdim 470 puan alıp 0.57 lik dilimdeyim Eyüp Aygar Fen Lisesini kazandım
Mutluluklar paylaştıkça artar giren var mı diyince söylemek istedimAdam bunu sormamıştı ama...
bende girdim. Ama yardım edebileceğim bir konu değilArkadaşlar aranızda lgsye giripte yeniden yerleştirme yapmaya yardım edecek varmı bana ?
Ben girdim.Arkadaşlar aranızda lgsye giripte yeniden yerleştirme yapmaya yardım edecek varmı bana ?