Teşekkürlerbaşarılar inşallah istediğiniz yer olur.
TeşekkürlerTEOG kadar kolay olmasa da başarılar dilerim. İstediğiniz yerleri kazanacağınıza inanıyorum <3
Benim taktik inkılap zaten çok kolayDostlar sınav kaygınız veya heyecanınız var ise sosyalden başlayın ki hatayı türkçe de yapmayın.
başarılar inşallah istediğiniz yer olur.
inşallah istediğiniz yere gidersiniz.
Dostlar sınav kaygınız veya heyecanınız var ise sosyalden başlayın ki hatayı türkçe de yapmayın.
TEOG kadar kolay olmasa da başarılar dilerim. İstediğiniz yerleri kazanacağınıza inanıyorum <3
teşekkürlerçalışan herkese başarılar..
ingilizce dn başlamak biraz daha mantıklı olabilir çünkü kendi dilimizi zor konuşuyoz bide ingilizce öğreniyozDostlar sınav kaygınız veya heyecanınız var ise sosyalden başlayın ki hatayı türkçe de yapmayın.
omg iyi taktikmiş D:Dostlar sınav kaygınız veya heyecanınız var ise sosyalden başlayın ki hatayı türkçe de yapmayın.
1. dönem konuları bro basit olacak bunlara yine şanslılarTEOG kadar kolay olmasa da başarılar dilerim. İstediğiniz yerleri kazanacağınıza inanıyorum <3
Hayır cidden iyi taktik. Moral ve hata yapma olasılığını azaltan bir taktik genelde sosyal kolay o morelle türkçeyide yaparlar.omg iyi taktikmiş D:
Sanmam. Eski 8. müfredatı ile şuanki hiç aynı değil. Ve şuanki müfredatın 1. dönem konuları, 2. dönemden daha zor.1. dönem konuları bro basit olacak bunlara yine şanslılar