Buna zor diyenler 2018 lgs sorularına bakmamışlardır
Ne ? .d2018 LGS kolaydı sadece sıkıntı süredeydi
2020 lgs 2019 a göre sözel bir tık kolay ama matematik daha zordu fen daha kolaydı
şaşıracak bişey yok @Hunter44'e göre kolaymış demek kiNe ? .d
2018 matematiğe kolay diyip 2020ye zor demesi şaşırttışaşıracak bişey yok @Hunter44'e göre kolaymış demek ki
Bence tamamıyla 2019dan kolay olmuş matematik sorularını zorlana zorlana dikkatli çözdüğümden hatırlıyorum bu seneki sorular onlara çok benziyordu sadece 2. dönem müfredatındaki sorular değişmişti birde 5 10 tane soru farklıydı geçen seneki lgsyi deneyip yapan bunuda yapmıştır2018 LGS kolaydı sadece sıkıntı süredeydi
2020 lgs 2019 a göre sözel bir tık kolay ama matematik daha zordu fen daha kolaydı
Hadi lan ordan 2018 sayısal benim doktor kazanan abim bile zorlanmisti yks çalışırken içimden geçti o sinav2018 LGS kolaydı sadece sıkıntı süredeydi
Sadece ilk dönem çıktı bunlara ikinci dönemle gelseydi sınava gitmeyeceklerdi galibaHadi lan ordan 2018 sayısal benim doktor kazanan abim bile zorlanmisti yks çalışırken içimden geçti o sinav