Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
TEOG'da tam tersiydi.Sosyal, Din, İngilizce en basitleri. Puan hedeflemeyin lise hedefleyin.
TEOG'da tam tersiydi.Sosyal, Din, İngilizce en basitleri. Puan hedeflemeyin lise hedefleyin.
Anladım hocam sağolun.Çok soru olması daha iyi. Yanlış yaparsan daha az puan gidiyor. Çeşitli soru çözersen zor demezsin. Tek tip çözme!
Ben kısmen 8 başladıktan 3-4 ay sonra tam anlamıyla çalışmaya başladım pişmanım keşke daha önce de çalışsaydım diyorumBen böyle 425 430 co
ivarlarında alsam bana yeter acaba 8.sınıfta konular gelmeye başladığı zaman çalışmaya başlasam sorun olurmu ?
16.5 taydım herhalde hatırlamıyorumkardeşim puan olarak bakma duruma sorular zor olur puanın düşük olur ama herkese zor olduğundan dolayı 350 puan örnek veriyorum kolay bi sınavda 450 puana denk gelebiliyo. Önemli olan yüzdelik
Ortalaman her sene için 90 üzeri ise sorun olmaz.Ben böyle 425 430 co
ivarlarında alsam bana yeter acaba 8.sınıfta konular gelmeye başladığı zaman çalışmaya başlasam sorun olurmu ?
Ben geçen sene evde yatarak 450 puan almıştım çok abartılıyor sınav bence deneme çözmen yeterli sınavdaki süre ileBen böyle 425 430 co
yüzdelik?Ben geçen sene evde yatarak 450 puan almıştım çok abartılıyor sınav bence deneme çözmen yeterli sınavdaki süre ile
Lan ben Hiç kitap okumam test çözmem sınavlara asla çalışmam bu sene girdim min 415 bekliyorumValla ben 2.sınıftan beri derslerime sürekli çalıştım, en az sene de 14 kitap bitirmişliğim var (test kitabı), geçen sene LGS'den 420 aldım yerleşemedim. O yüzden hemen başla hiç vakit kaybetme.
Aga kusura bakmada ben o çalışmayla yerleşemedim, kitap yüzü açmadan şansa bala yerleşene hakkım helal değil. Lafım sana değil.Lan ben Hiç kitap okumam test çözmem sınavlara asla çalışmam bu sene girdim min 415 bekliyorum
O artık yetmiyor, o eskidendi.
Dostum yanlış anlama ama o olay biraz senin şeyliğinmiş. Biz LGS ye ilk sene girmiştik ve daha LGS nin ne olduğu hakkında gram fikrimiz yoktu. Açıkçası hayatım boyunca ödevlerini dahi yapmamaş biri olarak 400 puanın üstünde almıştım (sanırım, açıkçası o kadar takmıyordum ki kaç puan aldığımı dahi hatırlamıyorum ama 400 üstü olması lazım) o kadar rezil ve ilk sokulanlardan olmama rağmen.Valla ben 2.sınıftan beri derslerime sürekli çalıştım, en az sene de 14 kitap bitirmişliğim var (test kitabı), geçen sene LGS'den 420 aldım yerleşemedim. O yüzden hemen başla hiç vakit kaybetme.
Evet ödevlerini yapsan bi de bi tık okuduğunu ve gördüğü daha kolay anlıyorsan çok rahat o puanlara ulaşabilirsin.şimdiden yavaş yavaş çalışsan bence 420 nin üstünde alırsın
şahsen kitap açmadan 400 almışlığım var
Ben 450 ile yerleşemedim dilimim 5 di yinede yerleşemedimO nasıl işmiş. 420 puanla yerleşememek nedir? Sınav o kadar kolay mı? Çok mu o puanlara da tıkanma var?