Evet hocam çok şaşırmıştık bir anda aşırı komikti . Arkadaş fen lisesi bekliyordu düz anadoluya gitti ortalamayla adresine göre.Her sınav için öyle YKS için de.
Evet hocam çok şaşırmıştık bir anda aşırı komikti . Arkadaş fen lisesi bekliyordu düz anadoluya gitti ortalamayla adresine göre.Her sınav için öyle YKS için de.
İstanbul Avrupa yakasında yok.yüzde 11 ile bile yerleşen tanıdığım var al ye
Katılan öyle hesaplamalı doğru diyorsunuz.ben ilk lgs ye girenlerdenim 390 küsür puan aldım istanbulda şehreminiye gidebiliyodum çemberlitaş vs de gidebiliyodum ona göre hesaplamaları gerek puan üzerinden değil yüzdelik üzerinden
var dostum yalan söyleyecek halim yok belki şanstan dolayı yerleşmiştir tercih de birileri seçmemiştir vsİstanbul Avrupa yakasında yok.
YKS de 1 puan ile 5000 kişinin önüne geçebiliyorsun.Evet hocam çok şaşırmıştık bir anda aşırı komikti . Arkadaş fen lisesi bekliyordu düz anadoluya gitti ortalamayla adresine göre.
Atar mısın bana Esenyurt'a maks. 2 saat uzaklıkta olanları. Çünkü biz baktık yoktu.var dostum yalan söyleyecek halim yok belki şanstan dolayı yerleşmiştir tercih de birileri seçmemiştir vs
Hocam YKS'ye 3 senem var. Umarım iyi olur ya zor gibime geldi çok soru var.YKS de 1 puan ile 5000 kişinin önüne geçebiliyorsun.
okul ismini hatırlamıyorum ama yüzde 10 11 e girip yerleşmişti sanırım al ye emin olmamakla beraberAtar mısın bana Esenyurt'a maks. 2 saat uzaklıkta olanları. Çünkü biz baktık yoktu.
Çok soru olması daha iyi. Yanlış yaparsan daha az puan gidiyor. Çeşitli soru çözersen zor demezsin. Tek tip çözme!Hocam YKS'ye 3 senem var. Umarım iyi olur ya zor gibime geldi çok soru var.
kankam en iyi lise sana yakın olan lisedir bence 2 saat 2 saat 4 saatin yolda geçmesi iyi mi sence? çok yorulurusnAtar mısın bana Esenyurt'a maks. 2 saat uzaklıkta olanları. Çünkü biz baktık yoktu.
Öyle de bana yakın olan yerleşeceğim lise yok işte.kankam en iyi lise sana yakın olan lisedir bence 2 saat 2 saat 4 saatin yolda geçmesi iyi mi sence? çok yorulurusn
hayırlısı olsun kankamÖyle de bana yakın olan yerleşeceğim lise yok işte.