Neler Yeni

LGS'ye gireceğim ama..

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bu sene LGS'ye gireceğim ama çalışmayı çok saldım yeni nesil matematiği hiç yapamıyorum strese giriyorum çalışma isteği gelmiyor okul tatil olduğunda baya boşladım ipi kaçırdım.. öneri düşünce fikirlerinizi merak ediyorum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çalış çalış çalış, başka yolu yok. Günde 400-500 soruyu "eğlenerek" çözdüğümü hatırlıyorum. Bir süre sonra eğlenmeye başlayacaksın sen de.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
En azından matematiği salma dostum, diğerleri bir şekilde hallediliyor. Direkt yeni nesil soruları çözemezsin zaten, kolay tarzdan başlayıp yavaş yavaş ilerlemen gerekiyor. Eğer 0 değilsen bence hâlâ geç değil.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En azından matematiği salma dostum, diğerleri bir şekilde hallediliyor. Direkt yeni nesil soruları çözemezsin zaten, kolay tarzdan başlayıp yavaş yavaş ilerlemen gerekiyor. Eğer 0 değilsen bence hâlâ geç değil.
Şöyle bir problem daha var bizim sınıfın matematik hocası konuları canlı derslerde işliyor genelde okulda işlediği zamanda üstünde durmadan çabuk anlatıp yeni nesillere geçiyor ve neredeyse her matematik dersinde konu işlemek yerine deneme yapıyor iyi bir şey gibi gelebilir ama hiç bir şey anlamıyorum kendim konuları çalışmak durumunda kalıyorum tabii ki çok zor oluyor

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Şöyle bir problem daha var bizim sınıfın matematik hocası konuları canlı derslerde işliyor genelde okulda işlediği zamanda üstünde durmadan çabuk anlatıp yeni nesillere geçiyor ve neredeyse her matematik dersinde konu işlemek yerine deneme yapıyor iyi bir şey gibi gelebilir ama hiç bir şey anlamıyorum kendim konuları çalışmak durumunda kalıyorum tabii ki çok zor oluyor
Maalesef bu durumda yapabileceğin bir şey yok, elindeki tek seçenek YouTube gibi platformlardan kendin halletmeye çalışmak. Özel ders olayı falanda yasak artık sanırım.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bu durumda yapabileceğin bir şey yok, elindeki tek seçenek YouTube gibi platformlardan kendin halletmeye çalışmak. Özel ders olayı falanda yasak artık sanırım.
Öyle yapıyorum :(

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Bu sene LGS'ye gireceğim ama çalışmayı çok saldım yeni nesil matematiği hiç yapamıyorum strese giriyorum çalışma isteği gelmiyor okul tatil olduğunda baya boşladım ipi kaçırdım.. öneri düşünce fikirlerinizi merak ediyorum.
en önemlisi matematik lgs de edebiyattan ful çeken biri matematiği yapamassa puan baya düşüyor matemetiği yaparsanız rakiplerinizin çok önüne geçersiniz ben lgs den ortalama bi puan almıştım fakat bizim lise okul ortalamasıyla aldı 93 ortalama ile iyi bi liseye girdim şükür siz siz olun çalışın şansa bırakmayın

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Ekler

• 20210216_191916.jpg
    20210216_191916.jpg
    161.4 KB · Hit: 42
Top Bottom