liluzivert
80+ Bronze
2500 almamıştım onda sonra hep 3 düştü mecbur aldım lianli 3 3500 tl bununda normalde max 2500 olması 216 2500-3000 arası max ama niyese yapmıyorlarVay be İncehesap Gaming Gecesinde 2500e satılmıştı iki hafta önce 3400 çok pahalı bir de satıcı biraz en son geçen sene buradan kasa almayı planlamıştım. Ve güm stokta olmayanı satıyorlar haber vermiyorlar geçiştirebildikleri kadar geçiştirip en son “napim” tarzı bir ifade takınıyorlar onun için o satıcıdan bir şey tercih etmezdim pazarda garantisi benim kardeşim diyenlerle aynı kurumsallıktalar diyecektim ama o pazarcı abiler daha kurumsal
yo bende var ? LANCOOL 205Lian Li kasalarına neden type-c soketi koymuyor anlamıyorum!
Üstte sağdaki type c soketi.üzerinde kapak olduğu için usb a gibi durmuşLian Li kasalarına neden type-c soketi koymuyor anlamıyorum
205 mesh C modeliymiş. Türkiye de satan yok.yo bende var ? LANCOOL 205
Yok boş orası. Opsiyonel demiş. Siparişle ya da sen aparat alıp taktıracaksın.Üstte sağdaki type c soketi.üzerinde kapak olduğu için usb a gibi durmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben bu kasayı kullanıyorum.ekran kartı altına takılan fanlar bile çok güzel hava çekiyor içeriye yan mesh panellerden.
Ben bu kasayı kullanıyorum ve o portta mouse dongle bağlı USB c205 mesh C modeliymiş. Türkiye de satan yok.
Yok boş orası. Opsiyonel demiş. Siparişle ya da sen aparat alıp taktıracaksın.
Bende var 205 MeshLian Li kasalarına neden type-c soketi koymuyor anlamıyorum!
türkiyede nası satan yok be abi daha 1 ay oldu alalı. gençer gaming üzerinden 2700 e aldım205 mesh C modeliymiş. Türkiye de satan yok.
Yok boş orası. Opsiyonel demiş. Siparişle ya da sen aparat alıp taktıracaksın.
Ben de gencerden almıştım bu modelitürkiyede nası satan yok be abi daha 1 ay oldu alalı. gençer gaming üzerinden 2700 e aldım
Ön panele takabilirsiniz fakat üste uymuyor. Ön panelden sıvı soğutma mount kiti çıkarıp dışarıda montaj yapabiliyorsunuz360mm sıvı soğutma için uygun mu bu kasa
Ben link bulamadım. Gencer gaming mh diyor ki özelliklerine epey den bakın. Adamlar sattıkları ürün hakkında bilgileri yok. Zaten bu ürünün de sayfasında hiç bir şey yazmamışlar.türkiyede nası satan yok be abi daha 1 ay oldu alalı. gençer gaming üzerinden 2700 e aldım