❌İndirim Bitti! Lian Li Edge850 Siyah 850W 80+ Gold 5999

MSI MPG A850G mi bu psu mu alınır hocam kasam lian li lancool 217
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xt ve 9700x için

beyler 3 psu var 3ü de hemen hemen benzer fiyatlar lianli edge850-corsair rm850e-fsp vita850 hepsi 6k neredeyse hangisi alınır sizce

beyler 3 psu var 3ü de hemen hemen benzer fiyatlar lianli edge850-corsair rm850e-fsp vita850 hepsi 6k neredeyse hangisi alınır sizce
Bu alınır lianli
Kaliteli üretim bandi meteryal japon
kapasitörler

Tasarım ve montaj avantaj var kablolama için birde psu üstünde ektra argb portlari var yetmeyenler için bence çok mantıklı her firma yapmalı

Bu alınır lianli
Kaliteli üretim bandi meteryal japon
kapasitörler

Tasarım ve montaj avantaj var kablolama için birde psu üstünde ektra argb portlari var yetmeyenler için bence çok mantıklı her firma yapmalı
teşekkürler hocam kasam da lianli lancool 207 güzel ikili olacak gibi düşündüm içime sindi fakat fiyat aralıkları hiç çıkmıyor internette 6k nasıl fiyatı için alacağım gibi de kesin fıyat alınır mı makul mu

teşekkürler hocam kasam da lianli lancool 207 güzel ikili olacak gibi düşündüm içime sindi fakat fiyat aralıkları hiç çıkmıyor internette 6k nasıl fiyatı için alacağım gibi de kesin fıyat alınır mı makul mu
Nova pc de felan bir kac firmada var ortalama fiyatı 8 9 k

Nova pc de felan bir kac firmada var ortalama fiyatı 8 9 k
Lian Li Edge 850 PSU 182 mm uzunluğuyla, resmi olarak desteklenen 160 mm limitini aşmaktadır.
Hocam biraz inceledim ama tam anlayamadım lancool 207 digital kasam var bu psu ile uyumlu olmadığı yazılan yorumlar var. Bilginiz var mıdır ?

Geri