U-usta biraz oluyor aslında?Lian Li kasalar normalde Türkiye’de hiç yoktu ama bugün bi arattım google’da her modeli satılıyor nerdeyse! 1.5k civarına gelmiş bu arada 2. El olarak 2.5k ya satılıyordu sahibinden de çünkü yurt dışında vardı sadece
U-usta biraz oluyor aslında?
O Razer Edition'a aşığım sormaNası yav olmuyor sırf lian li tr de yok diye gamepower warcry alanlar var bu arada sadece bi kaç model çıkıyordu ve stockları bitmişti şuan razer edition gelmiş
o ne olum içine sığarımO Razer Edition'a aşığım sorma
KASA GİBİ KASAo ne olum içine sığarım
Full mesh olan TUF'un kasası süper de bunu pek sevemiyorum :/Lian li almak yerine bunu alırdım ama ben https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-gt501-white-edition-rgb-tempered-glass-usb-31-mid-tower-kasa/
Günaydın.
mesh takıntınız varsa niye her yeri camla kapalı kasaya aşıksınKASA GİBİ KASA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Full mesh olan TUF'un kasası süper de bunu pek sevemiyorum :/
Warcry fansız olarak satılıyor mu ben bulamadım daNası yav olmuyor sırf lian li tr de yok diye gamepower warcry alanlar var bu arada sadece bi kaç model çıkıyordu ve stockları bitmişti şuan razer
Sorgulama, ben bile bilmiyorum, ayrıca meshi hava akışı için değil tipi için seviyorumYalnız hiç bi zaman gelmedi gelmeyi planladıkladı için sitelere lian li olarak girildiler 2-3 ay önce ama daha tam gelmedikşeri için stock yoktu sonra bi anda her yerden kaldırıldı şimdi tekrar geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesh takıntınız varsa niye her yeri camla kapalı kasaya aşıksın