- Konu Sahibi Konu Sahibi
1500 o 2.5 olan full towerTd500 Türkiyede 1000 liraya alınabilecek en iyi kasa. Bunların bir altı bir üstüde ya yetersiz soğutma ya da soğutmadan kısılıp gösteriş odağı kasalar. 2500 e lian li alınmamalı.
1500 o 2.5 olan full towerTd500 Türkiyede 1000 liraya alınabilecek en iyi kasa. Bunların bir altı bir üstüde ya yetersiz soğutma ya da soğutmadan kısılıp gösteriş odağı kasalar. 2500 e lian li alınmamalı.
Dokan senin kanalı bi boostlayalım.Çok güzel duruyorlar da, çok pahalılar be.
2.ele gücün yetmiyorsa 0 alacaksın2.El her zaman 1.el'den öndedir.
Bustlanmayan bi' orası kalmıştı zaten.Dokan senin kanalı bi boostlayalım.
Lian li kasalar hakkında vidyo gelsinÇok güzel duruyorlar da, çok pahalılar be.
Araç alıyoruz sanki şaka gibi.2.ele gücün yetmiyorsa 0 alacaksın
Parayı bölüşürüz diye ya, Lian Li çözeriz birer tane. Bence güzel anlaşma.Bustlanmayan bi' orası kalmıştı zaten.
ben hiç beğenmedim mesela bunu. ' fan gereksiz büyük duruyor estetiğe aykırıhttps://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657/
bu kasa baya hoşuma gitti.
iyi marka tabii ki de en ünlü modelleri lian li pc-o11 ben olsam onun dışında lian li marka bakmamben hiç beğenmedim mesela bunu. ' fan gereksiz büyük duruyor estetiğe aykırı
İyi bir marka mı lian li bu arada. Sipariş ettiğim kasa 205 mesh olan model
Lian Li yurt dışında falan en baba markalardan kasa konusunda.ben hiç beğenmedim mesela bunu. ' fan gereksiz büyük duruyor estetiğe aykırı
çok büyük be hocam. Hangar gibi içi. Evde yer yokiyi marka tabii ki de en ünlü modelleri lian li pc-o11 ben olsam onun dışında lian li marka bakmam
evet lian li iyi bir marka ama bu fanlar 20 cm ve 98 cfm değerine sahip.ben hiç beğenmedim mesela bunu. ' fan gereksiz büyük duruyor estetiğe aykırı