Merhaba öncelikle belirteyim fanlardan anlamıyorum. Aşağıda linkini bırakacağım Lian Li kasaya sahibim. Önde 3 fan var başka fan yok. Üste işlemci için sıvı soğutma takılı. Kasama fan arayışındayim. Öndeki fanlarla senkronize olsun ıstiyorum fakat o fanlar kasanın üstündeki tuşlar ile kontrol ediliyor.
Baktım kontrolcü yok direkt tuşa bağlı. Gücü anakarttan alıyorlar fakat ARGB için SATA güç bağlantısı yapıyorum.
Anakarttan kontrol için bir çıkış var fakat bağlantısını yapmama rağmen yazılım üstünden kontrol edemiyorum. Kasadaki fanların 2 kablo çıkışı var birisi ARGB için diğeri anakarttan normal fan bağlantısı.
Kısacası çok karışık geldi bana. Komple fan seti alıp kurulum yapmak daha mantıklı geliyor. O yüzden 6 adet fana ve kontrolcüye ihtiyacım var. İkisi ters bıçaklı olursa süper olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
ty.gl
Baktım kontrolcü yok direkt tuşa bağlı. Gücü anakarttan alıyorlar fakat ARGB için SATA güç bağlantısı yapıyorum.
Anakarttan kontrol için bir çıkış var fakat bağlantısını yapmama rağmen yazılım üstünden kontrol edemiyorum. Kasadaki fanların 2 kablo çıkışı var birisi ARGB için diğeri anakarttan normal fan bağlantısı.
Kısacası çok karışık geldi bana. Komple fan seti alıp kurulum yapmak daha mantıklı geliyor. O yüzden 6 adet fana ve kontrolcüye ihtiyacım var. İkisi ters bıçaklı olursa süper olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Lian Li Mesh Rgb Temperli Ãok Yönlü Fan SeçeneÄi Siyah Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lian Li Mesh Rgb Temperli Ãok Yönlü Fan SeçeneÄi Siyah Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.