İnceleme Lian Li Lancool 216 ARGB inceleme.

Hocam aşşağıya 2 tane fan takmak gerekli değil dimi? Sıcaklıklar nasıl, iyi mi?
Bu aralar gpu ısınıyor o yüzden şikayetçiyim belki kasayı değişir miyim bilmiyorum diğer thermal değerleri süper de gpu da şikayetçiyim.

Kasayı 2 aydır kullanıyorum o yüzden ekleme yapmak istedim. Eğer odanız çok tozluysa ve kasa yerdeyse 2 ay gibi bir sürede çok tozlanacak içi. Filtre almanız şart. O da aliexpress'ten geliyor ve kasanın 1/5'i fiyata geliyor. Onun dışında çok mükemmel ömürlük bir kasa bence.

Merhabalar konuyu bir hortlatayım benim kasada işaretlediğim parça bulunmuyor sanırım siz ayrı aldınız. Bu parça ne işe yarar tam olarak ? Birde kasanın fanlarının rengini kontrol etmem için ne yapmam gerek kendi kendine çalışıyor şuan kontrol edemiyorum

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    858.5 KB · Hit: 137
Merhabalar konuyu bir hortlatayım benim kasada işaretlediğim parça bulunmuyor sanırım siz ayrı aldınız. Bu parça ne işe yarar tam olarak ? Birde kasanın fanlarının rengini kontrol etmem için ne yapmam gerek kendi kendine çalışıyor şuan kontrol edemiyorum
Hayır ayrı almadım içinden çıkıyor rgb ve fan çoklayıcı ayrıca icue da tüm ayarlamaları yapmamı sağlıyor.
İsmi Corsair Commender Core.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,919
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri