Neler Yeni

Lian li lancool 216 ön panel 160mm fan cızırtı sesi

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar aynı kasaya sahip olan var mı ? öndeki 2 adet 160mm fanlara yaklaşınca cızzzzz diye bir ses geldiğini fark ettim bu normalmidir aynı kasa sahiplerinden olan varsa dönüş yapabilir mi bana merak ettim

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Li an li lancool 3 aldım böyle bi sorun yok elinle durdurup dene fandan mı geliyor diye

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2 fandan geliyo göbeklerinden cızzzz diye ses bu problem mi acaba
Çıkarıp yeniden tak. Geçmezse ve RPM'ler normalse cızırtı sesi çıkması sorun değil. Rahatsız ediyorsa garantiyle görüşüp değişim talep edebilirsin.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkarıp yeniden tak. Geçmezse ve RPM'ler normalse cızırtı sesi çıkması sorun değil. Rahatsız ediyorsa garantiyle görüşüp değişim talep edebilirsin.
dönüşleri normal ful rpmlerde de 1 saat çalıştırdım bir sorun yok ama sanki şey gibi coil wine sesi olur ya onun gibi elektrik cızzz sesi çıkartıyo kulaklık takınca sorun yok da bu fana zararlı mı normal mi merak ettim sadece

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Normal. İçerisinde bobin olan her elektronik parçadan gelme olasılığı var. Benim kasayla gelen Nzxt fanlarda da vardı o sorun.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
dönüşleri normal ful rpmlerde de 1 saat çalıştırdım bir sorun yok ama sanki şey gibi coil wine sesi olur ya onun gibi elektrik cızzz sesi çıkartıyo kulaklık takınca sorun yok da bu fana zararlı mı normal mi merak ettim sadece
Fana bir zararı olmaz. Fanda coilwhine olur mu bilmiyorum kapasitör yok sanırım üzerinde. Eğer fan hızı artıp azaldıkça cızırtı da artıp azalıyorsa göbeğinde sorun vardır. Rahatsız etmiyorsa bozuluncuya kadar kullan. Bozulunca gönderirsin garantiye ya da tam garantisi bitmeden yollar değiştirirsin.

Top Bottom