Neler Yeni

Lian Li Lancool III Kasaya Arctic Liquid Freezer II - 420 uyar mı

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
Evet beyler başlıkta da sorduğum gibi bu kasaya bu sıvı soğutucu uyar mı? Biri uyar diyor biri uymaz mı diyor net cevap veren yok bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim direkt siparişi geçeceğim

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Osman Mert
lan3-029-1-1.jpg

Buna göre uyuyor hocam Lian Li'nin kendi sitesinden aldım görseli

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Buna göre uyuyor hocam Lian Li'nin kendi sitesinden aldım görseli
Teşekkür ederim cevap için çok sağolun 🙏

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Osman Mert
Teşekkür ederim cevap için çok sağolun 🙏
Rica ederim kendi sitesinde alttaki anlatımlara iyi bak derim 420mm sıvı soğutmanın nasıl montaj yapılacağını falan anlatmışlar. Bir de youtube a bak bence illa bu kasaya montaj yapan birinin videosu vardır ben şunu buldum mesela

tragedy

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Uyuyor hocam aynı kasa ve aynı soğutucuya sahibim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Evet beyler başlıkta da sorduğum gibi bu kasaya bu sıvı soğutucu uyar mı? Biri uyar diyor biri uymaz mı diyor net cevap veren yok bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim direkt siparişi geçeceğim
Takılıyor dostum ben taktım. Zaten bu kasa kadar kullanışlı kasaya daha denk gelmedim. Benim gözümde en iyi kasalardan biri. Ömürlük gibi bir şey.

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
Takılıyor dostum ben taktım. Zaten bu kasa kadar kullanışlı kasaya daha denk gelmedim. Benim gözümde en iyi kasalardan biri. Ömürlük gibi bir şey.
Allah razı olsun hocam sizden ,bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli bir sorum daha var anakart atx olacak tomahawk olacak muhtemelen acaba bir sıkıntı sıkıntı olur mu?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Allah razı olsun hocam sizden ,bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli bir sorum daha var anakart atx olacak tomahawk olacak muhtemelen acaba bir sıkıntı sıkıntı olur mu?
Yok olmaz. Olmaz derken sıkıntı olmaz. E-ATX desteği var. İçerisinde kabloların geçeceği metal kısım hareketli onu anakartına göre ayarlayıp hem kablo kirliliğini engelliyorsun hem de e-atx desteğini görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kısım hareketli. Sağa doğru kaydırabiliyorsun.
1735476458710.png

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SRKN G.
Yok olmaz. Olmaz derken sıkıntı olmaz. E-ATX desteği var. İçerisinde kabloların geçeceği metal kısım hareketli onu anakartına göre ayarlayıp hem kablo kirliliğini engelliyorsun hem de e-atx desteğini görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kısım hareketli. Sağa doğru kaydırabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Tam fiyat performans bir ürün geleceğe de yönelik

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rıdvan
Kasa bende de var ama ben 360'lık galahad kullandım ferahlık açısından. 420 takılıyor ama çok sıkışık oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,435
Üyeler
164,146
Son üye
YiğitSins
Top Bottom