Teşekkür ederim cevap için çok sağolunAlıntıyı görüntüle
Buna göre uyuyor hocam Lian Li'nin kendi sitesinden aldım görseli
LANCOOL III - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
LANCOOL III, the premium mid-tower chassis, offers better thermal performance than LANCOOL II by including 4 pre-installed 140mm PWM fans, and featuring fine mesh panels designed to ensure ample airflow is delivered to the high-end components while the system runs at peak performance. Included 4...lian-li.com
Rica ederim kendi sitesinde alttaki anlatımlara iyi bak derim 420mm sıvı soğutmanın nasıl montaj yapılacağını falan anlatmışlar. Bir de youtube a bak bence illa bu kasaya montaj yapan birinin videosu vardır ben şunu buldum meselaTeşekkür ederim cevap için çok sağolun
Takılıyor dostum ben taktım. Zaten bu kasa kadar kullanışlı kasaya daha denk gelmedim. Benim gözümde en iyi kasalardan biri. Ömürlük gibi bir şey.Evet beyler başlıkta da sorduğum gibi bu kasaya bu sıvı soğutucu uyar mı? Biri uyar diyor biri uymaz mı diyor net cevap veren yok bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim direkt siparişi geçeceğim
Allah razı olsun hocam sizden ,bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli bir sorum daha var anakart atx olacak tomahawk olacak muhtemelen acaba bir sıkıntı sıkıntı olur mu?Takılıyor dostum ben taktım. Zaten bu kasa kadar kullanışlı kasaya daha denk gelmedim. Benim gözümde en iyi kasalardan biri. Ömürlük gibi bir şey.
Yok olmaz. Olmaz derken sıkıntı olmaz. E-ATX desteği var. İçerisinde kabloların geçeceği metal kısım hareketli onu anakartına göre ayarlayıp hem kablo kirliliğini engelliyorsun hem de e-atx desteğini görürsün.Allah razı olsun hocam sizden ,bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli bir sorum daha var anakart atx olacak tomahawk olacak muhtemelen acaba bir sıkıntı sıkıntı olur mu?
Tam fiyat performans bir ürün geleceğe de yönelikYok olmaz. Olmaz derken sıkıntı olmaz. E-ATX desteği var. İçerisinde kabloların geçeceği metal kısım hareketli onu anakartına göre ayarlayıp hem kablo kirliliğini engelliyorsun hem de e-atx desteğini görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kısım hareketli. Sağa doğru kaydırabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Biraz daha uygun olsa güzel olur ama fiyatına değer bence.Tam fiyat performans bir ürün geleceğe de yönelik