Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 791
Mükemmel olmuş güle güle kullanın hocam
Reverse fanları nereye koydunuz hocam? Bende sıvıyı yan olarak üstte değil sağ tarafta tutucam, toplam kaç Reverse kaç düz fan alınmalı ve konumları neresi olmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim.Mükemmel olmuş güle güle kullanın hocam
Radyatör pull push olacak![]()
kzjg4k2.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 12 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 3072×4096 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: kzjg4k2hizliresim.com
Reis yanlış anlamayın da durup kasayı mı izliyorsunuz bu Lianli çılgınlığı nedir. 1 Tane fana dünyanın parasını istiyolar. Öyle insanlar gördüm ki adam donanımdan kısıp görselliğe çalışmış.Pc hocasi denemis 3 4 derece etkisi oluyormus hocam ayrica gosteris icin aliniyo bu kasa ustu cam olmasa zaten gider 3000 liralim düz kasalardan alirdim
Farklı kombinasyonları denedim benim için en iyi senaryonun bu olduğunu düşünüyorum hem sessiz hem de çok ısınmıyor vrm ve ramlarim. Ramleri i OClu kullanıyorum. işlemci zaten 80 üstünü nadiren görüyor. Deneyerek varın sonuca. Benim 66 cfm 1800 rpm fanlarım var radyatör çıkıs fanlarım da push için daha güçlü değerlerini hatırlamıyorum. Kendiniz karar verinEgzoz fanlarının içerideki havayı dışarı atması daha mantıklı olacaktır. Bunun diğer bir sebebi, anakart üzerinde bulunan soğutucu blokların oluşturduğu sıcak havayı dışarı tahliye edebilmesi. Farkederseniz tam o blok kısımlarına geliyor egzoz fanları hocam.
Reis yanlış anlamayın da durup kasayı mı izliyorsunuz bu Lianli çılgınlığı nedir. 1 Tane fana dünyanın parasını istiyolar. Öyle insanlar gördüm ki adam donanımdan kısıp görselliğe çalışmış.
5070 4k da baymıyormu hocam. Zaten 4k kartları değilki bunlar 2k kartları.Farklı kombinasyonları denedim benim için en iyi senaryonun bu olduğunu düşünüyorum hem sessiz hem de çok ısınmıyor vrm ve ramlarim. Ramleri i OClu kullanıyorum. işlemci zaten 80 üstünü nadiren görüyor. Deneyerek varın sonuca. Benim 66 cfm 1800 rpm fanlarım var radyatör çıkıs fanlarım da push için daha güçlü değerlerini hatırlamıyorum. Kendiniz karar verin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü bazen donanım tatmin etmiyor. 5070 ti 9070xt ler 4k da bayılınca insanlar 5070 alıp görsellik kasıyor
5070 4k da baymıyormu hocam. Zaten 4k kartları değilki bunlar 2k kartları.