Çözüldü✓ Lian Li Reverse Fan Gerekli mi?

MasterX99

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar kasam akvaryum kasa, estetik görünmesini istiyorum. Alt ve köşe tarafına illa reverse blade fan mı almam lazım yoksa fark etmiyor mu?
Ön tarafta koruma gözükmemesi lazım. Normal modelini alırsam sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar kasam akvaryum kasa estetik görünmesini istiyorum. Alt ve köşe tarafına illa reverse blade fan mı almam lazım yoksa fark etmiyor mu?
Ön tarafta koruma gözükmemesi lazım. Normal modelini alırsam sıkıntı olur mu?
reverse fanın amacı estetik görüntü dostum. normal fanları içeriye üfleyecek şekilde takarsan fanın arkasındaki 4 tane kol gözükür reverse fanda ise kollar arkada kalıyor gözükmüyor

reverse fanın amacı estetik görüntü dostum. normal fanları içeriye üfleyecek şekilde takarsan fanın arkasındaki 4 tane kol gözükür reverse fanda ise kollar arkada kalıyor gözükmüyor
Beklediğim cevap buydu hocam teşekkürler.

Ben de Lancool 216 kasanın üst kısmına 3tane ARGB fan takmayı düşünüyorum, kasa içine aydınlatma yapması için bu tip 3'lü fan bu nasıl mesela?
Genel olarak biraz pahalı çünkü...

Ben de Lancool 216 kasanın üst kısmına 3tane ARGB fan takmayı düşünüyorum, kasa içine aydınlatma yapması için bu tip 3'lü fan bu nasıl mesela?
Genel olarak biraz pahalı çünkü...
iyzico ve parolapara kampanyalarını yaparsan bedavaya geliyor galiba bu al geç başka alternatif güzel bişey yoksa thermalright kaliteli marka

iyzico ve parolapara kampanyalarını yaparsan bedavaya geliyor galiba bu al geç başka alternatif güzel bişey yoksa thermalright kaliteli marka
Evet marka olarak güzel, Lian Li tarafına falan geçince fiyatlar bi' anda zıplıyor.
Farklı şeylere baktım ama genel olarak ya çok dandik ya da çok üst seviye, en makul bu gibi, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,676
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri