Neler Yeni

Lianli lancool 216 yüksek fan sesi

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar kasanın kurulumunu yaptım fakat kasanın fanları çok sesli ful devir çalışıyor galiba sürekli bu normal mi ? Yoksa yanlış bir şey mi yaptım bir zararı var mı

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an test ediyorum işlemci forza 5 de 52 in üstünü görmedi elran kartı ise 68 derece de fakat merak ettiğim böyle ful devirde dönmesinin zararı var mı kasa fanlarının sesten başka ?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
hocam muhtemel yanlış yaptığınız bir durum var. fanların uzun vadede motorlarına zarar verir.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
hocam muhtemel yanlış yaptığınız bir durum var. fanların uzun vadede motorlarına zarar verir.
Kasanın arkasındaki kontrolcülere bağladım fan girişlerini yanlışımı çözemedim henüz :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun vadeden kastımız ne kadar uzun vade

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
Kasanın arkasındaki kontrolcülere bağladım fan girişlerini yanlışımı çözemedim henüz :/

Uzun vadeden kastımız ne kadar uzun vade
fanın kalitesine bağlı birde teknoloji şans işi net bir şey diyemem ama kontrolcüye bağladıysanız hız sorununu çözersiniz.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
fanın kalitesine bağlı birde teknoloji şans işi net bir şey diyemem ama kontrolcüye bağladıysanız hız sorununu çözersiniz.
Fanlar kontrolcüsü bağlı arkadaki kasayı ilk açtığımda yavaş dönüyo fanlar Windows gelmeye yakın full devire geçiyor çözemedim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Daha sonra o kontrolcüden çıkan 4 delikli pwm kabloyu anakarttaki sys_fan'a taktın mı? Taktıysan BIOS'tan fan ayarlama bölümünü bulup fotoğrafını at sürekli full hızda çalışmasını durduralım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
Biosa girip fanlari pwm ayarlamaniz gerekiyor. Muhtemelen ayarlamadiniz son hiz donuyor.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Daha sonra o kontrolcüden çıkan 4 delikli pwm kabloyu anakarttaki sys_fan'a taktın mı? Taktıysan BIOS'tan fan ayarlama bölümünü bulup fotoğrafını at sürekli full hızda çalışmasını durduralım.
Evet fan kablosu sys fan 3 e takılı

Biostan sistem 3 pmw ayarını açtım kapalıymış.. smart fan yazıyor birde onu işaretleyeyim mi ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,716
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom