Kasanın arkasındaki kontrolcülere bağladım fan girişlerini yanlışımı çözemedim henüz :/hocam muhtemel yanlış yaptığınız bir durum var. fanların uzun vadede motorlarına zarar verir.
Uzun vadeden kastımız ne kadar uzun vadehocam muhtemel yanlış yaptığınız bir durum var. fanların uzun vadede motorlarına zarar verir.
fanın kalitesine bağlı birde teknoloji şans işi net bir şey diyemem ama kontrolcüye bağladıysanız hız sorununu çözersiniz.Kasanın arkasındaki kontrolcülere bağladım fan girişlerini yanlışımı çözemedim henüz :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun vadeden kastımız ne kadar uzun vade
Fanlar kontrolcüsü bağlı arkadaki kasayı ilk açtığımda yavaş dönüyo fanlar Windows gelmeye yakın full devire geçiyor çözemedimfanın kalitesine bağlı birde teknoloji şans işi net bir şey diyemem ama kontrolcüye bağladıysanız hız sorununu çözersiniz.
Daha sonra o kontrolcüden çıkan 4 delikli pwm kabloyu anakarttaki sys_fan'a taktın mı? Taktıysan BIOS'tan fan ayarlama bölümünü bulup fotoğrafını at sürekli full hızda çalışmasını durduralım.Kasanın arkasındaki kontrolcülere bağladım fan girişlerini yanlışımı çözemedim henüz :/
Evet fan kablosu sys fan 3 e takılıDaha sonra o kontrolcüden çıkan 4 delikli pwm kabloyu anakarttaki sys_fan'a taktın mı? Taktıysan BIOS'tan fan ayarlama bölümünü bulup fotoğrafını at sürekli full hızda çalışmasını durduralım.
Biostan sistem 3 pmw ayarını açtım kapalıymış.. smart fan yazıyor birde onu işaretleyeyim mi ?Daha sonra o kontrolcüden çıkan 4 delikli pwm kabloyu anakarttaki sys_fan'a taktın mı? Taktıysan BIOS'tan fan ayarlama bölümünü bulup fotoğrafını at sürekli full hızda çalışmasını durduralım.