Hocam çok sıkar mı? Saçma bir soru gibi ama bazı kitaplar çok sıkıcı olunca okuyamıyorum.Klasik Liberalizm Bir El Kitabı
Bir Eemonn Butler eseri olan Klasik Liberalizm Bir El Kitabı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
bu konu hakkındaki çoğu kitap sıkıcı gelicektir roman gibi akıcı bir şey beklemeyinHocam çok sıkar mı? Saçma bir soru gibi ama bazı kitaplar çok sıkıcı olunca okuyamıyorum.
Ayrıca Ayn Rand7 - Liberalizm (Ciltli) Modern Türkiye´de Siyasi Düşünce
www.kitapyurdu.comKölelik Yolu
Kölelik Yolu - LİBERTE YAYINLARI - Friedrich A. von Hayek - Hayek kuşkusuz yüzyılımıza damgasını vuran en büyük liberal düşünürler arasınwww.kitapyurdu.comLiberalizm
Liberalizm - LİBERUS - Ludwig von Mises - Bugün birinin liberalizm fikrini onun büyük kurucularının yazılarını okuyarak oluşturması yeterli olmwww.kitapyurdu.com
Besim Tibuk iyi bir siyasetçiydi fakat bir sözü hiç hoşuma gitmiyor. Hilafet'in geri getirilmesi hakkında. Neden böyle bir şey dediğini biliyormusunuz? Ona göre bakayım.bu ekonomi kitabı dünyada yazılmış en iyi ekonomi kitabı yazarı da Besim Tibuk
Yok hocam bakıp boşuna zaman kaybetmeyin boş bir adamBesim Tibuk iyi bir siyasetçiydi fakat bir sözü hiç hoşuma gitmiyor. Hilafet'in geri getirilmesi hakkında. Neden böyle bir şey dediğini biliyormusunuz? Ona göre bakayım.
tröl olsun diye attımYok hocam bakıp boşuna zaman kaybetmeyin boş bir adam
Kendini sevmem lakin bu konu hakkında 15 yıl içinde değiştim ve artık islamla demokrasinin yürümeyeceğine inanıyorum demişti. Olayı olmayan içi dolu olmayan bir siyasetçi zaten.Besim Tibuk iyi bir siyasetçiydi fakat bir sözü hiç hoşuma gitmiyor. Hilafet'in geri getirilmesi hakkında. Neden böyle bir şey dediğini biliyormusunuz? Ona göre bakayım.
Hilafet bir statüdür. Hilafete sahip olan ülke dünyadaki bütün müslümanları kontrol edebilir o yüzden öyle diyor muhtemelen. Besim Tibuk'un arşivlerine kesinlikle bakmalısın. Kendisi Türkiyenin yetiştirdiği sayılı beyinlerdenBesim Tibuk iyi bir siyasetçiydi fakat bir sözü hiç hoşuma gitmiyor. Hilafet'in geri getirilmesi hakkında. Neden böyle bir şey dediğini biliyormusunuz? Ona göre bakayım.
reform falan filan bir şeyler demişti sanırsamKendini sevmem lakin bu konu hakkında 15 yıl içinde değiştim ve artık islamla demokrasinin yürümeyeceğine inanıyorum demişti. Olayı olmayan içi dolu olmayan bir siyasetçi zaten.