Neler Yeni

Light Hosting güvenilir mi?

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
Minecraft sunucumuz için site arıyoruz arkadaşlarla. Cisco's fantasy medieval rpg mod paketini çalıştıracak. Bulduğum sitelerden biri bu https://lighthosting.com.tr/ ve bana hiç güvenilir gelmedi. Bileniniz var mı bu siteyi, daha önce kullanmış birileri var mı?

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Tuğra Yıldız
daha once duymadim fakat 3 yillik deniyor bunun yerine baska oneri yapabilirim.

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Hakan Yivus
Ufak çaplı işler için Türk şirketleri tercih edilebilir fakat büyük çaplı ya da kazanç sağlanılacak sistemler için Türk şirketlerini tavsiye etmem. Türkiye’deki fiyatlara kıyasla daha pahalı fakat en azından verilerin güvende oluyor ve adam akıllı müşteri hizmetlerine ulaşıp sorununu çözebiliyorsun.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
datafex al

dostveviski

80+ Bronze
3. Yıllarına Girdileri Ve Halen Çok Kaliteli Herkese Tavsiye Ederim🇹🇷🔥🔥🇹🇷
Yalandan kim ölmüş dimi? WHOIS verilerinde domain 2024 de yaratılmış... Şu arkadaşı şutlayabilir misiniz moderator arkadaşlar.
1743671388129.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
abdulsamet
ben light hostingten aldım mc sunucusu discord kanallarında herşeyler ilgileniyorlar güvenilir bir yer tavsiye ederim

Jaaat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jehat Araç
Ufak çaplı işler için Türk şirketleri tercih edilebilir fakat büyük çaplı ya da kazanç sağlanılacak sistemler için Türk şirketlerini tavsiye etmem. Türkiye’deki fiyatlara kıyasla daha pahalı fakat en azından verilerin güvende oluyor ve adam akıllı müşteri hizmetlerine ulaşıp sorununu çözebiliyorsun.
Kendi aramızda oynamak için hocam. Para kazanmalık bir durum yok ortada :D ama haklısın bence de dediklerinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha once duymadim fakat 3 yillik deniyor bunun yerine baska oneri yapabilirim.
Yaparsan sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben light hostingten aldım mc sunucusu discord kanallarında herşeyler ilgileniyorlar güvenilir bir yer tavsiye ederim
Discordlarına bakmamıştım bir bakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,265
Üyeler
171,325
Son üye
smsle
Top Bottom