Apple olan bir cihazı dönüştürücü ile kullanmaya çalıştığımda sıkıntı yaratabilir diye düşündüm. Hali hazırda type-c çıkışlı kulaklıklar zaten var ama dönüştürücü ile ne olur bilemedim.Alabilirsin diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim. 3.5mm jack girişi olan Apple modellerinde bu tarz dönüştürücüler işe yarıyordu Androidlerde de yarar diye düşünüyorum.
AlabilirsinArkadaşlar Apple ‘ ın kablolu kulaklıklarını lightning çıkışlı olanları lightningden type c ye dönüştürücü ile Android bir cihaza bağlasak ses alabilir miyiz ?
Biraz kafa karıştırıcı bir durum gün içinde konuyu yükseltin daha profesyonel kişiler yardımcı olsun ben çok iyi bir yardımcı değilim bu konudaApple olan bir cihazı dönüştürücü ile kullanmaya çalıştığımda sıkıntı yaratabilir diye düşündüm. Hali hazırda type-c çıkışlı kulaklıklar zaten var ama dönüştürücü ile ne olur bilemedim.
Önerdiğiniz bir marka var mı hocam dönüştürücü için ?Alabilirsin
Önerdiğiniz bir marka var mı hocam dönüştürücü için ?
A.a 12 TL ‘ lik üründe kargo da ücretsiz hocam. Teşekkür ederim link için
Rica ederim, ne demekA.a 12 TL ‘ lik üründe kargo da ücretsiz hocam. Teşekkür ederim link için
Alamazsınız, o şekilde sadece data aktarımı destekleniyor, kulaklık çalışmıyor. En azından benim dönüştürücüyle denediğim ve araştırdığım kadarıyla.Arkadaşlar Apple ‘ ın kablolu kulaklıklarını lightning çıkışlı olanları lightningden type c ye dönüştürücü ile Android bir cihaza bağlasak ses alabilir miyiz ?