Neler Yeni

Lightning Kulaklığı Type-c ‘ ye Dönüştürmek ?

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ilyas ertekin
Arkadaşlar Apple ‘ ın kablolu kulaklıklarını lightning çıkışlı olanları lightningden type c ye dönüştürücü ile Android bir cihaza bağlasak ses alabilir miyiz ?

Beratic

80+
Alabilirsin diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim. 3.5mm jack girişi olan Apple modellerinde bu tarz dönüştürücüler işe yarıyordu Androidlerde de yarar diye düşünüyorum.

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ilyas ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsin diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim. 3.5mm jack girişi olan Apple modellerinde bu tarz dönüştürücüler işe yarıyordu Androidlerde de yarar diye düşünüyorum.
Apple olan bir cihazı dönüştürücü ile kullanmaya çalıştığımda sıkıntı yaratabilir diye düşündüm. Hali hazırda type-c çıkışlı kulaklıklar zaten var ama dönüştürücü ile ne olur bilemedim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar Apple ‘ ın kablolu kulaklıklarını lightning çıkışlı olanları lightningden type c ye dönüştürücü ile Android bir cihaza bağlasak ses alabilir miyiz ?
Alabilirsin

Beratic

80+
Apple olan bir cihazı dönüştürücü ile kullanmaya çalıştığımda sıkıntı yaratabilir diye düşündüm. Hali hazırda type-c çıkışlı kulaklıklar zaten var ama dönüştürücü ile ne olur bilemedim.
Biraz kafa karıştırıcı bir durum gün içinde konuyu yükseltin daha profesyonel kişiler yardımcı olsun ben çok iyi bir yardımcı değilim bu konuda :)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
A.a 12 TL ‘ lik üründe kargo da ücretsiz hocam. Teşekkür ederim link için 😊
Rica ederim, ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kusura bakmayın yorumları okuyunca apar topar geri geldim. Çoğu kişide çalışmamış kulaklık özelliği almayın ürünü

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Alamazsınız, o şekilde sadece data aktarımı destekleniyor, kulaklık çalışmıyor. En azından benim dönüştürücüyle denediğim ve araştırdığım kadarıyla.

Top Bottom