SakultaM4shadoW
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- yiğit aydemir
- Bütçe
- 500
Merhaba öncelikle, iem kaliteli bir kulaklığım var ve çoğunlukla telefonda kullanıyorum.Yeni bir telefon almaya karar verdim ve jak girişi standart olan ile jak girişsiz type c li bir telefon arasında kaldım. Damp li bir dönüştürücü almam lazımmış galiba,önereceğiniz bir ürün var mı? Ve standart jaklı bir telefon ile dönüştürücülü bir telefonun verdiği ses kalitesi aynı olur mu? Olmazsa da ne kadar fark olur? Ona göre telefon seçeceğim bu benim için çok önemli. Yaptığım ürün araştırmasından sonra şu ürünü buldum: https://www.amazon.com.tr/Baseus-Bilgisayar-Telefon-Adaptörü-Kırmızı/dp/B015Z01UIK
bu ürün nasıl kaliteli mi damp dedikleri şey bu üründe var mı sesi nasıl etkiler? yardımcı olur musunuz? Sadece jak girişi olan dönüştürücü de olabilir ama jak girişi+ şarj olursa ekstra ekstra iyi olur benim için bunu beğenmezseniz ürün önerebilir misiniz? Teşekkürler.
bu ürün nasıl kaliteli mi damp dedikleri şey bu üründe var mı sesi nasıl etkiler? yardımcı olur musunuz? Sadece jak girişi olan dönüştürücü de olabilir ama jak girişi+ şarj olursa ekstra ekstra iyi olur benim için bunu beğenmezseniz ürün önerebilir misiniz? Teşekkürler.