Neler Yeni

Type c jak dönüştürücü tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yiğit aydemir
Bütçe
500
Merhaba öncelikle, iem kaliteli bir kulaklığım var ve çoğunlukla telefonda kullanıyorum.Yeni bir telefon almaya karar verdim ve jak girişi standart olan ile jak girişsiz type c li bir telefon arasında kaldım. Damp li bir dönüştürücü almam lazımmış galiba,önereceğiniz bir ürün var mı? Ve standart jaklı bir telefon ile dönüştürücülü bir telefonun verdiği ses kalitesi aynı olur mu? Olmazsa da ne kadar fark olur? Ona göre telefon seçeceğim bu benim için çok önemli. Yaptığım ürün araştırmasından sonra şu ürünü buldum: https://www.amazon.com.tr/Baseus-Bilgisayar-Telefon-Adaptörü-Kırmızı/dp/B015Z01UIK
bu ürün nasıl kaliteli mi damp dedikleri şey bu üründe var mı sesi nasıl etkiler? yardımcı olur musunuz? Sadece jak girişi olan dönüştürücü de olabilir ama jak girişi+ şarj olursa ekstra ekstra iyi olur benim için bunu beğenmezseniz ürün önerebilir misiniz? Teşekkürler.

catsped

80+ Bronze
Hocam orijinal satıcılı bulmadığınız sürece almayın yan sanayi ürün satıyor olabilirler Çin'den ithal. Orijinal ürün alırsanız o ses kalitesi düşüşü olayını yaşamazsınız. Ben jak girişini çok kullanıyorum diyorsan jak girişi olan bir telefona yönel çünkü bu dönüştürücüler çekilecek çile değil. Zamanında herkes jak girişli kulaklık kullanırken iphone bi an da jak girişini kaldırmıştı millet kafayı yemişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yiğit aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baseus un orijinal satıcısı galiba. Günde 3-4 saat kullanıyorum kulaklığı, eğer orijinalse satıcı ürünün siparişini vereyim mi? yoksa başka modellere mi yönelmeyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yiğit aydemir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,520
Üyeler
172,380