midasta yok kanka4 tavan banko gibi Koton'da. Koton alacağım ben de Midas'a eklenecek mi bilginiz var mı?
Biliyorum, müşteri temsilcisi getirmek için çabalarımız var tarzı bir şey söylemişti, bilgisi olan var mı diye sorayım dedim.Midas'ta yok kanka
Banada öyle dedilerde bilmiyorum üni öğrencisiyim mecbur satarımkoton için 3-4 tavan dediler lila için de elinizde tutun uzun süre tutulacak hisse dediler bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
midasta yok kanka
ikisinde de al sat yapmak mantıksız ki tavan başlayacakları için 100k alım yapamazsınızbeyler 100k ile hangisine gireyim hızlı al-sat için koton mu
Yatırım tavsiyesi isteme işte kankam yasak söyleyemiyorumbeyler 100k ile hangisine gireyim hızlı al-sat için koton mu
B"k peçetesine yatırım muhtemel sonu.Lila aldım 135 binlik. Bugün de taban yaptı. Hisse başı 7 ₺ zarardayım. Ne zaman toparlar acaba? 35.70 ₺ den almıştım.
Zarar ettiysen notr lemeden çıkma şuanda profesyonel silkeleme yapılıyor YTDLila aldım 135 binlik. Bugün de taban yaptı. Hisse başı 7 ₺ zarardayım. Ne zaman toparlar acaba? 35.70 ₺ den almıştım.