Neler Yeni

Linçten zevk alanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Bu soruyu hep merak etmişimdir. Bazı manyaklar var her şeyi linçliyorlar. Toplum için gerekli konular linçlendikçe linçleniyor. Linçledikçe staminaları artıyor daha da linçliyorlar. Nasıl insan bunlar?
Linç kültürümüz neden böyle? Engellimiyiz biz?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Benim hoşuma gidiyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,602
İsim
Sarp Yılmaz
Genelde linç yediğimde haklı taraf ben oluyorum o yüzden hoşuma gidiyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu soruyu hep merak etmişimdir. Bazı manyaklar var her şeyi linçliyorlar. Toplum için gerekli konular linçlendikçe linçleniyor. Linçledikçe staminaları artıyor daha da linçliyorlar. Nasıl insan bunlar?
Linç kültürümüz neden böyle? Engellimiyiz biz?
Linç deyince aklıma neden hep Oğuzhan Uğur geliyor ya. Oğuzhan Uğur çık bilinçaltımdan :D

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Linç deyince aklıma neden hep Oğuzhan Uğur geliyor ya. Oğuzhan Uğur çık bilinçaltımdan :D

Şimdi neyse benim babam asker (arka plan haahhahahahah) falan, hahah gittim çakmak istedim hani sigara içicem ya hani (ahhahahahah) neyse abi aldım açtım çakmağı disko gibi (hahahah) babam geldi falan (hahahah) bi güzel dövdü beni (hahahahha)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de İnstagram'da kendimi linç ettirecek postu buluyorum bu sefer linçlemeye geleni yerden yere vuruyorum. Sırf birine laf yapıştırmak için kendimi linç ettirmeyi seviyom.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi neyse benim babam asker (arka plan haahhahahahah) falan, hahah gittim çakmak istedim hani sigara içicem ya hani (ahhahahahah) neyse abi aldım açtım çakmağı disko gibi (hahahah) babam geldi falan (hahahah) bi güzel dövdü beni (hahahahha)
Doru

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Sen gerçekleri söylüyorsun! Sen seçilmiş kişisin!
😄

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sen gerçekleri söylüyorsun! Sen seçilmiş kişisin!
😄

Oğuzhan Uğur kadınlar hakkında iğrenç yorumlar yapar.

Arka plan: WQ.eWq:E:wqE:wq.eWQ:EWq:.ewq:wqe.wqe.WQE.WQE:WQE..QwE..AS:dASSA.D.sa.dwq.Ewq.Dwa.wa.dw:.WQd.WQwqasD.qw.wA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom