Linçten zevk alanlar

Reaksiyon skoru
494
Bu soruyu hep merak etmişimdir. Bazı manyaklar var her şeyi linçliyorlar. Toplum için gerekli konular linçlendikçe linçleniyor. Linçledikçe staminaları artıyor daha da linçliyorlar. Nasıl insan bunlar?
Linç kültürümüz neden böyle? Engellimiyiz biz?

Benim hoşuma gidiyor.

Genelde linç yediğimde haklı taraf ben oluyorum o yüzden hoşuma gidiyor

Bu soruyu hep merak etmişimdir. Bazı manyaklar var her şeyi linçliyorlar. Toplum için gerekli konular linçlendikçe linçleniyor. Linçledikçe staminaları artıyor daha da linçliyorlar. Nasıl insan bunlar?
Linç kültürümüz neden böyle? Engellimiyiz biz?
Linç deyince aklıma neden hep Oğuzhan Uğur geliyor ya. Oğuzhan Uğur çık bilinçaltımdan :D

Linç deyince aklıma neden hep Oğuzhan Uğur geliyor ya. Oğuzhan Uğur çık bilinçaltımdan :D

Şimdi neyse benim babam asker (arka plan haahhahahahah) falan, hahah gittim çakmak istedim hani sigara içicem ya hani (ahhahahahah) neyse abi aldım açtım çakmağı disko gibi (hahahah) babam geldi falan (hahahah) bi güzel dövdü beni (hahahahha)

Ben de İnstagram'da kendimi linç ettirecek postu buluyorum bu sefer linçlemeye geleni yerden yere vuruyorum. Sırf birine laf yapıştırmak için kendimi linç ettirmeyi seviyom.

Şimdi neyse benim babam asker (arka plan haahhahahahah) falan, hahah gittim çakmak istedim hani sigara içicem ya hani (ahhahahahah) neyse abi aldım açtım çakmağı disko gibi (hahahah) babam geldi falan (hahahah) bi güzel dövdü beni (hahahahha)
Doru

Sen gerçekleri söylüyorsun! Sen seçilmiş kişisin!
😄

Sen gerçekleri söylüyorsun! Sen seçilmiş kişisin!
😄

Oğuzhan Uğur kadınlar hakkında iğrenç yorumlar yapar.

Arka plan: WQ.eWq:E:wqE:wq.eWQ:EWq:.ewq:wqe.wqe.WQE.WQE:WQE..QwE..AS:dASSA.D.sa.dwq.Ewq.Dwa.wa.dw:.WQd.WQwqasD.qw.wA.

Geri