Yardım LİNKİNİ BIRAKTIĞIM 140MM FANLAR EGZOZ OLARAK KULLANILIRMI

alttan hava almıyor gibi dimi çok bi etkisi olmaz bence
Hocam zaten şöyle camın altı soğuk baya ama camın üstü ve kasanın üstü acayip sıcak sıcaklık üste birikiyor diye düşünüyorum arka egzoz çok bişey yapmıyor mantıklı değilmi mesela MSİ 120A ya bakarsan üstte 2 fan var 121a olunca üstteki fanı çıkartmışlar neden bilmiyorum ama orjinalinde ordada fan var yani

Hocam zaten şöyle camın altı soğuk baya ama camın üstü ve kasanın üstü acayip sıcak sıcaklık üste birikiyor diye düşünüyorum arka egzoz çok bişey yapmıyor mantıklı değilmi mesela MSİ 120A ya bakarsan üstte 2 fan var 121a olunca üstteki fanı çıkartmışlar neden bilmiyorum ama orjinalinde ordada fan var yani
Isınan hava yükseliyor normal üst tarafa havayı biri içeri bir dışarı alıcak şekilde fanları takmak en iyisi gibi

Isınan hava yükseliyor normal üst tarafa havayı biri içeri bir dışarı alıcak şekilde fanları takmak en iyisi gibi
Kaç derece fark eder hocam üstte attığım fanım hava basıncı ve 140mm olması iyi değilmi 70 79 hava vardı galiba basınç

Kaç derece fark eder hocam
Çok etken var 3-5 derece Max oynar aman aman bişey bekleme. Kaç derece şuan CPU gpu önemli olan ana sogutuclar yani termal macun thermal pad fln. En çok bunlar fark ettiriyor 15 derece düştü benim ekran kartı geçen gün 40 derece Antalyada 65 derecede çalışıyor 80-85di

Isınan hava yükseliyor normal üst tarafa havayı biri içeri bir dışarı alıcak şekilde fanları takmak en iyisi

Çok etken var 3-5 derece Max oynar aman aman bişey bekleme. Kaç derece şuan CPU gpu önemli olan ana sogutuclar yani termal macun thermal pad fln. En çok bunlar fark ettiriyor 15 derece düştü benim ekran kartı geçen gün 40 derece Antalyada 65 derecede çalışıyor 80-85di
Hocam sistemi daha yeni aldım 75 80 arası ekran kartı ve işlemci 2k ultra last of us da mesela 70 e düşse yeter benim için

Soğutucu ne var
Rampage octegon c50
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu ne var
Hocam cpu soğutucu tek fanlı ya mesela arkaya havayı nasıl aktarıyor

Rampage octegon c50

Oda engellemezmi azda olsa

Rampage octegon c50

Oda engellemezmi azda olsa
abi o soğutucu kötü ya thermalright phantom spirit al 2 fanlı miss gibi fanı da üstte egzos fanın yok 1 tane üstte egzos tak 1 tane de alta içeri hava alacak şekilde tak

abi o soğutucu kötü ya thermalright phantom spirit al 2 fanlı miss gibi fanı da üstte egzos fanın yok 1 tane üstte egzos tak 1 tane de alta içeri hava alacak şekilde tak
Knk şuan sadece fan ekleyeceğim ama termal macun bakımları gerekiyor ya hani 1 yıl da bir o zaman değişirken spirite geçerim ama altta boşluk yok nasıl hava alacakki

Geri