Galeyan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 94
- Bütçe
- 1500
Linkteki klavye alınır mı?https://www.sokmarket.com.tr/ekstra/redragon-k630w-rgb-aydinlatmali-mekanik-gaming-klavye-p-249997
Evet pişman oldum zaten almadığıma. Çok geç geleceğini düşünüp almadım aslında.aliexpress inidirimlerini kovalayıp e yooso z11 alsaydınız keşke . belki tekrardan indirime girer foruma göz atmayı unutmayın
10 günde elime ulaştı z11.Evet pişman oldum zaten almadığıma. Çok geç geleceğini düşünüp almadım aslında.
bilgim yok havitstoreden alın aılcaksanız ikolojik 15 kodu ile yüzde 15 indirim alabilirsiniz.Klavye indirimi bitti sanırım
Bu nasıl sizce?
Peki klavye iyi mi? Klavye ile ilgili mi bilginiz yok. Yoksa indirimler konusunda mı?bilgim yok havitstoreden alın aılcaksanız ikolojik 15 kodu ile yüzde 15 indirim alabilirsiniz.
Havitstore da stok kalmamış.Peki klavye iyi mi? Klavye ile ilgili mi bilginiz yok. Yoksa indirimler konusunda mı?
klavye ile iligili bilgim yok.Peki klavye iyi mi? Klavye ile ilgili mi bilginiz yok. Yoksa indirimler konusunda mı?
hocam size gelişi ne kadar oldu?10 günde elime ulaştı z11.
320 liraya aldim ben.hocam size gelişi ne kadar oldu?
bende çok pişmanim almadığına bin pişman denebilir. umarım tekrar indirime girer durmadan ekipman kısmında klavye bakıyorum![]()