Linkteki Mousepad Alınır Mı?

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Bütçe
31
Bu boyutlarda ve fiyatlarda, desensiz başka bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Üstteki ürün alınır mı?

Bu boyutlarda ve fiyatlarda, desensiz başka bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Üstteki ürün alınır mı?
hayır ben kullandım güzel değil bir tane al sağlam al bence monster gaming pusat large kullanıyorum gayet memnunum 70 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

hayır ben kullandım güzel değil bir tane al sağlam al bence monster gaming pusat large kullanıyorum gayet memnunum 70 lira gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam
@01adanalı adlı üye gayet iyi demiş, siz ise güzel değil diyorsunuz. Güzel olmayan yönleri neler?

Üstteki ürün alınır mı?
Bunu kullanmıştım. Memnun da kalmıştım. Ama alırken 90×40'lık almanı tavsiye ederim.

Bence iyi fiyatına göre ama bence monster daha iyi.
2 katından fazla bir fiyata sahip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kullanmıştım. Memnun da kalmıştım. Ama alırken 90×40'lık almanı tavsiye ederim.
Laptop kullanıcısıyım ve her gün bilgisayarımın yeri 3 defa değişiyor.

Bence halı almayın.
Bende de var ama kullanmıyorum. Çünkü klavye mekanikse hafif yay sesi yapabiliyor. Bir de 70x30 bana küçük geldi. 40x40 steelseries kullanıyorum şu an, o vardı elde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,357
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri