Neler Yeni

LİNKTEKİ PC Yİ ALACAM ALMALIMIYIM ??

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Normal fiyat alınabilir. 8Gb Vram olması bir tık kötü ama 1080P'de kullanacaksan zaten sorun yaratmayacak.
Hocam 1080p de nasıl sıkıntı yaratmıycak günümüzde coğu oyun için 8GB yetersiz artık gidin test kere bakın çoğu oyunda 7GB kullanıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam basit bir örnek 1660 super/ti 6GB VRAM var. Çıktığı dönem her oyunu yüksekte VRAM sorunu olmadan oynuyordu vs fps olarak da sorun yoktu. Şimdi çıkan oyunlara zaten gücü yetmediği için daha düşük grafiklerde oynuyor VRAM sorunu da yok. Ayrıca DLSS3 yeni çıkmasına rağmen VRAM kullanımını da bir az azaltıyor.
Hocam 1660s ile 4060ti ın günümüzdeki güç farkının farkındamısınızo kart için 6GB yeterli fakat 4060ti için deyil

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Hocam 1080p de nasıl sıkıntı yaratmıycak günümüzde coğu oyun için 8GB yetersiz artık gidin test kere bakın çoğu oyunda 7GB kullanıyor zaten

Hocam 1660s ile 4060ti ın günümüzdeki güç farkının farkındamısınızo kart için 6GB yeterli fakat 4060ti için deyil
İleride yetmeyecek nasıl 1660 superde olduğu gibi. Gücü yetmeyeceğinden ayarlar da düşecek

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
4060Ti tamam güzel kartta her şeyi full + full'e alamazsın zaten sonra 40FPS'de oyun oynamaya çalışırsın. GPU kapasitesi belli yine de kendim test edeyim bakacağım dediğin gibi Vram'den patlıyoz mu?

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
4060Ti tamam güzel kartta her şeyi full + full'e alamazsın zaten sonra 40FPS'de oyun oynamaya çalışırsın. GPU kapasitesi belli yine de kendim test edeyim bakacağım dediğin gibi Vram'den patlıyoz mu?
Hocam test edebilirsiniz sıkı tı yok fakat şuan bile bakt8ğınızda oyunlarda 7GB kullanıyor yani

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Forza hagworts gibi yüksek bütçeli oyunlarindie oyunlarda kullanmıycağını o kadar bende biliyorum
Tamam sen söyle hangi oyunlarda deneyeyim hemen hemen her oyun yüklü bende.

Forza hagworts gibi yüksek bütçeli oyunlarindie oyunlarda kullanmıycağını o kadar bende biliyorum
Afterburner'dan hangi ayarı açmam gerekiyor vram içni.

Son düzenleme:

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Tamam sen söyle hangi oyunlarda deneyeyim hemen hemen her oyun yüklü bende.

Afterburner'dan hangi ayarı açmam gerekiyor vram içni.
Hocam konuyu biraz fazla uzatmadıkmı bence gerek yok artık senin fikrin sende benim fikrim bende kalsın VRAM after burnerda nasıl ac8lır bilmiyorum

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam konuyu biraz fazla uzatmadıkmı bence gerek yok artık senin fikrin sende benim fikrim bende kalsın VRAM after burnerda nasıl ac8lır bilmiyorum
Meraktan bakıyorum dostum senle alakası yok yani ben haklıyım sen haklısın gibi bir iddia değilim, amacım doğrusunu öğrenmek. Buldum zaten sağol.

Top Bottom