Muhammed100192
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 460
- İsim
- Muhammed
Arkadaşlar selam airpods 2. Nesil kullanıyorum sağdan az ses gelmeye başaldı sol da biraz oynatınca kulaklığı azalıyor düz yapınca yükseliyo değişik kafa hareketlerime göre ses azalıp aşağı oluyor ( ayarlardan bir şet yapmadım kulaklık arızalı ) çoğu kişide olmuş da her neyse . şuan fiyatlar çok pahalı airpodsların bütçem yetmiyor linkini bıraktığım replika alınır mı ?
Not : airpodsların görüntüsünü seviyorum samsung veya diğer markaların kulakta görüntüsü pek hoşuma gitmiyor o yüzden replika atyorum farklı model tavsiye etmeyin lütfen ( airpods görünümlü başka kulaklıklar olabilir tabi )
Ürün linki :
Technodia Air Pro 2 Premium Anc Kablosuz Kulaklık
Ve bi sorum var benim şuanki orijinal airpods kutusunu açtığım an bağlanıyor bi arama gelince takınca direkt kulaklığa geçiyor. her şey hızlı senkronize yani bu replikslarda oluyor mu o olay yoksa her açtığımda bluetootha girip onu mu bağlıcam
Not : airpodsların görüntüsünü seviyorum samsung veya diğer markaların kulakta görüntüsü pek hoşuma gitmiyor o yüzden replika atyorum farklı model tavsiye etmeyin lütfen ( airpods görünümlü başka kulaklıklar olabilir tabi )
Ürün linki :
Technodia Air Pro 2 Premium Anc Kablosuz Kulaklık
Yükleniyor...
app.hb.biz
Ve bi sorum var benim şuanki orijinal airpods kutusunu açtığım an bağlanıyor bi arama gelince takınca direkt kulaklığa geçiyor. her şey hızlı senkronize yani bu replikslarda oluyor mu o olay yoksa her açtığımda bluetootha girip onu mu bağlıcam
Son düzenleme: