Neler Yeni

Linkteki sistem alınır mı?

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Koç
https://www.incehesap.com/oblivion-...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile

Merhaba arkadaşlar yukarıda attığım sistemi satın alıcağım rami 32gba yükselttim sizce nasıl bir sistem hangi parçaların değişmesi iyi olur? Yada alınır mı?
bence alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence pahalı bir sistem tek tek toplasan bile daha ucuza getirirsin
ekran kartıyla işlemci 50kya yakın nasıl ucuza gelicek

Viper35

80+ Bronze
bence alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartıyla işlemci 50kya yakın nasıl ucuza gelicek
Hocam işlemci 9k ekran kartı da iyi bir model değil daha iyisi sapphire 36k ya satılıyor 45 ediyor toplam. Biraz zaman varsa daha kaliteli parçalarla bu fiyatın altına toplanır.

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Koç
Hocam işlemci 9k ekran kartı da iyi bir model değil daha iyisi sapphire 36k ya satılıyor 45 ediyor toplam. Biraz zaman varsa daha kaliteli parçalarla bu fiyatın altına toplanır.
bu model için konuştum ama evet toplam 45kya geliyor. Ama yine de bence sistem gayet uygun. B650mp 5k 2x16 ram 4k ssd 2.5k kasa+psu da 5k civarı sayarsak 18k fiyat yapıyor sistem 5-6 bin uyguna geliyor.

Viper35

80+ Bronze
Hocam ekran kartı stoğu gelince daha da düşer fiyat. O kadar hazır sistem alacaksan indirim yapması gerekir satılmayan ürünleri bu kasada toplamışlar sanki. Bu kasanın konusu açıldıktan 1 saat sonra fiyatı 62 bin tl yaptılar sonra geri 59 a düşürdüler şimdi 58 e geri düşürmüşler. Satılan bir sistem olsa fiyatı bu kadar ellemezler. Bana da başta fiyat uygun gelmişti ama bi kendim toplayarak bakınca çok da mantıklı değilmiş.

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Koç
Hocam ekran kartı stoğu gelince daha da düşer fiyat. O kadar hazır sistem alacaksan indirim yapması gerekir satılmayan ürünleri bu kasada toplamışlar sanki. Bu kasanın konusu açıldıktan 1 saat sonra fiyatı 62 bin tl yaptılar sonra geri 59 a düşürdüler şimdi 58 e geri düşürmüşler. Satılan bir sistem olsa fiyatı bu kadar ellemezler. Bana da başta fiyat uygun gelmişti ama bi kendim toplayarak bakınca çok da mantıklı değilmiş.
evet ekran kartı fiyatları düşünce harbiden mantıksız kalıyor. he bide 62 bin tl falan olmasının sebebi soğutucu stoğunun bitmesiydi şu an yine satış fiyatına döndü stok gelince

Top Bottom